Ο Michael Schumacher αποθεώνει τον Jean Todt

Schumacher

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του Michael Schumacher στο Twitter, η οικογένεια του Γερμανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή αποθέωσε το Jean Todt με αφορμή την αποχώρηση του Γάλλου από την προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Μπορεί η κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher να μην επιτρέπει στον Γερμανό να διατηρεί ενεργό ρόλο στα τεκταινόμενα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, ωστόσο, επίσημος λογαριασμός στο Twitter που φέρει το όνομά του παραμένει σε λειτουργία.

Μέσω του Twitter, λοιπόν, η οικογένεια του Michael Schumacher θέλησε να αναγνωρίσει και δημοσίως το μεγαλείο του Jean Todt, η θητεία του οποίου ολοκληρώθηκε στη Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γάλλος, ο οποίος διατέλεσε τα τελευταία χρόνια πρόεδρος της FIA, διατηρεί στενές σχέσεις με την οικογένεια του Michael Schumacher και αποτελεί ένας από τους λίγους ανθρώπους που τον επισκέπτεται τακτικά.

Μάλιστα δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που ο Jean Todt έχει μιλήσει για την κατάσταση της υγείας του Γερμανού, δημιουργώντας την ελπίδα ότι κάποια ημέρα ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Αυτή τη φορά, βέβαια, ήταν η σειρά της οικογένειας του Michael Schumacher να μιλήσει για τον Γάλλο, πρώην πρόεδρο της FIA, περιγράφοντας έναν άνθρωπο με όραμα και μεγάλη καρδιά, ο οποίος έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στο Παγκόσμιο Motorsport.

To tweet το οποίο μοιράστηκε μαζί μας ο επίσημος λογαριασμός του Michael Schumacher, συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες από την εποχή που ο Jean Todt πανηγύριζε, ως επικεφαλής της Ferrari, με τον Γερμανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο podium των Grand Prix της Γαλλίας και της Ιαπωνίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ