Ο Verstappen αδικήθηκε δηλώνει ο πατέρας του και καρφώνει τη Red Bull

jow verstappen

Την άποψη ότι ο M. Verstappen αδικήθηκε κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Μονακό από τους ίδιους τους ανθρώπους της Red Bull Racing διατύπωσε ο πατέρας του Ολλανδού παγκόσμιου πρωταθλητή.

Τη πρόθεση να ευνοηθεί ο S. Perez έναντι του M. Verstappen διέκρινε ο πατέρας του Ολλανδού Παγκόσμιου Πρωταθλητή στη στρατηγική που ακολούθησε η Red Bull Racing κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Μονακό.

Ο Jos Verstappen δεν δίστασε να ασκήσει κριτική στις αποφάσεις που πήρε η αυστριακή ομάδα, εξαιτίας των οποίων οι πιθανότητες του Max Verstappen να διεκδικήσει τη νίκη εξανεμίστηκαν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πατέρας του Ολλανδού στάθηκε στο γεγονός ότι η Red Bull Racing κάλεσε για αλλαγή ελαστικών πρώτα τον Perez και στη συνέχεια τον Verstappen, γεγονός που όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος εξασφάλισε ένα σαφές προβάδισμα στον Μεξικανό.

Σύμφωνα με τον Jos Verstappen, λοιπόν, θα έπρεπε να έχει κληθεί πρώτος στα pits ο M. Verstappen, καθώς ήταν σαφές τη δεδομένη χρονική στιγμή ότι τα ενδιάμεσα ελαστικά ήταν ταχύτερα σε σχέση με τα βρόχινα.

Βέβαια ο Jos Verstappen λησμονεί το γεγονός ότι ο S. Perez διέθετε περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί μπροστά από τον C. Leclerc, όντας στη δεύτερη θέση, όπως άλλωστε και την επιλογή της Red Bull Racing να στερήσει από τον Μεξικανό πιλότο της να διεκδικήσει τη νίκη στο αμέσως προηγούμενο Grand Prix, όπου τελικά ο M. Verstappen κατέκτησε μια ανέλπιστη νίκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Red Bull είχε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά ταυτόχρονα δεν άσκησε μεγάλη επιρροή για να βοηθήσει τον Max να φτάσει στην κορυφή. Το ότι τερμάτισε τρίτος, το οφείλει στο λάθος της Ferrari στο δεύτερη pitstop του Charles Leclerc. Υπό αυτή την έννοια, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, δηλαδή ο Μαξ, δεν βοηθήθηκε από τη στρατηγική που επιλέχθηκε. Αυτό ήταν απογοητευτικό για μένα και θα ήθελα να αλλάξει στη συνέχεια του πρωταθλήματος», έγραψε μεταξύ άλλων ο Jos Verstappen στην ιστοσελίδα που διατηρεί.

Σε κάθε περίπτωση η νίκη του S. Perez στους δρόμους του πριγκιπάτου του Μονακό αναπτέρωσε τις ελπίδες του για τον παγκόσμιο τίτλο, κάνοντας πιο δύσκολο το έργο των ισορροπιών στην ομάδα της Red Bull Racing.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ