Ο Lewis Hamilton μπήκε στην κατάψυξη και προπονήθηκε στους -110 βαθμούς Κελσίου (video)

Hamilton

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο, η θερμοκρασία του οποίου έφτασε στους -110 βαθμούς Κελσίου, βρέθηκε ο L. Hamilton στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Βρετανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή για τα επερχόμενα grand prix.

Το ακραίο πρόγραμμα προετοιμασίας το οποίο ακολουθούν οι πιλότοι του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 μάς υπενθύμισε ο L. Hamilton, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram ένα εντυπωσιακό ομολογουμένως video.

Σε αυτό, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βρίσκεται στο εσωτερικό ενός θαλάμου όπου η θερμοκρασία βρίσκεται στους -110 βαθμούς Κελσίου, δοκιμάζοντας τον οργανισμό του Βρετανού στις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Όπως ήταν λογικό, το video του Hamilton προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να εκφράσουν την ανησυχία τους σχετικά με τις παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσει έστω και η ολιγόλεπτη έκθεση του Βρετανού σε αυτές τις θερμοκρασίες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο προσεχές Grand Prix Γαλλίας, οι πιλότοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στην κεντρική Ευρώπη, συνεπώς το ακραίο πρόγραμμα προπόνησης του Βρετανού ίσως εντάσσεται στην προετοιμασία ενός αγώνα, ο οποίος θα αποτελέσει μια εξαιρετικά δύσκολη δοκιμασία για τον οργανισμό των πιλότων.

Το εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση, πάντως, είναι ότι ο L. Hamilton βρέθηκε στην… κατάψυξη πλήρως απροστάτευτος καθώς φορούσε μόνον τα απολύτως απαραίτητα.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ