Ο Hamilton δεν ασχολείται ακόμα με το μονοθέσιο του 2022

Lewis Hamilton

Οι περισσότερες ομάδες της Formula 1 σκέφτονται ήδη την επόμενη αγωνιστική σεζόν και έχουν εδώ και καιρό, στρέψει την προσοχή και τους πόρους τους στα αυτοκίνητα με τα οποία θα τρέχουν το 2022. Τουλάχιστον αυτές που δεν διεκδικούν κάτι σημαντικό φέτος.

Στη λίστα αυτή, δεν είναι η Red Bull και δεν είναι η Mercedes, αφού αυτές οι δύο ομάδες παλεύουν για το πρωτάθλημα. Τόσο σε ομαδικό επίπεδο όσο και σε ατομικό, στα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών αντίστοιχα.

Βέβαια, αν και κάνουν ότι μπορούν για να φέρουν βελτιώσεις στα τωρινά αυτοκίνητα ώστε να βελτιώσουν τις πιθανότητες των Max Verstappen και Lewis Hamilton, έχουν και ομάδες μηχανικών που δουλεύουν πάνω στα αυτοκίνητα του 2022. Είναι απαραίτητο, καθώς τη νέα χρονιά οι κανονισμοί αλλάζουν ολοκληρωτικά και τα μονοθέσια έχουν εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό και χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί οδηγοί περνούν ήδη ώρες στους εξομοιωτές, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας για την επόμενη πρόκληση. Ο Hamilton δεν είναι ανάμεσά τους.

Ο κάτοχος επτά παγκόσμιων τίτλων, διεκδικεί τον όγδοο και δεν θέλει να επηρεαστεί αρνητικά και να μπερδευτεί, πάνω στην κορύφωση της μάχης πίσω από το τιμόνι της φετινής W12.

«Δεν έχω οδηγήσει το νέο αυτοκίνητο στον εξομοιωτή γιατί επικεντρώνομαι στο τωρινό. Έχω υπερβολική δουλειά ήδη. Όμως είμαι σε συνεχή επαφή με την ομάδα. Ακόμα και μετά τους αγώνες, συζητάμε για το που βρισκόμαστε με την εξέλιξη του αυτοκινήτου της επόμενης χρονιάς, παρακολουθώ τι κάνουμε και μιλάω με τους υπεύθυνους», είπε ο Βρετανός σταρ στο Motorsport.com.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Hamilton είναι 8 πόντους πίσω από τον Verstappen στη βαθμολογία, ενώ υπολείπονται δύο αγώνες για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ