Νέο σπίτι για τον Michael Schumacher; Γιατί μετακομίζει ο Γερμανός

Michael Schumacher

Στον ευρωπαϊκό Νότο μετακομίζει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η οικογένεια του M. Schumacher, γεγονός που σημαίνει ότι ο Γερμανός θα συνεχίσει την προσπάθεια αποκατάστασής του εκτός ελβετικού εδάφους.

Στο προσκήνιο της επικαιρότητας επιστρέφει ο M. Schumacher, μετά από δημοσιεύματα που θέλουν την οικογένεια του Γερμανού να μετακομίζει, αφήνοντας οριστικά πίσω της την Ελβετία.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η οικογένεια του M. Schumacher είναι έτοιμη να μετακομίσει στη Μαγιόρκα, όπου τα τελευταία χρόνια έχει προβεί στην αγορά ακίνητης περιουσίας κοντά στo Port d'Andratx.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι πρόθεση της Corinna Schumacher είναι να μεταφερθεί και ο Γερμανός εκεί, σε μια βίλλα αξίας περίπου 30 εκατομμυρίων, η οποία θα προσαρμοστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να υποδεχθεί τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αυξημένες ανάγκες περίθαλψης επιβάλλουν τη δημιουργία μια υπερσύγχρονης νοσοκομειακής μονάδας στη νέα «βάση» της οικογένειας Schumacher.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η βίλλα στην Μαγιόρκα είχε αγοραστεί από την C. Schumacher το 2018 από τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, και μεταξύ άλλων διαθέτει δύο πισίνες, γυμναστήριο και ελικοδρόμιο.

Στην ίδια περιοχή, η κόρη του M. Schumacher διαθέτει το δικό της ράντσο, στο οποίο ανατρέφει άλογα ιππασίας.  

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η εξοχική κατοικία της οικογένειας Schumacher θα μετατραπεί σε μόνιμη, με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να συνεχίζει την προσπάθεια αποκατάστασής του στην Ισπανία.

Η σημερινή περιουσία της οικογένειας Schumacher ανέρχεται σε περίπου 600 εκατομμύρια ευρώ και σε περίπτωση που το σενάριο της μετακόμισης στη Μαγιόρκα επιβεβαιωθεί δεν αποκλείεται να μπει πωλητήριο στο σημερινό σπίτι του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στη Γενεύη.

Αυτή δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που δημοσιεύματα θέλουν την οικογένεια του M. Schumacher να εγκαταλείπει την Ελβετία και να επιλέγει τη Μαγιόρκα για τη μόνιμη κατοικία της.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ