Νέο χτύπημα για τη Ferrari –Εκτός μάχης εξαιτίας ποινής ο Leclerc

Leclerc

Από την τελευταία θέση του grid πρόκειται να ξεκινήσει το grand prix Βελγίου ο C. Leclerc εξαιτίας της αντικατάστασης του υβριδικού συνόλου στο μονοθέσιο της Ferrari.

Αν ο Leclerc διατηρούσε ζωντανές τις ελπίδες να επιστρέψει στη μάχη του φετινού τίτλου, επιχειρώντας την υπέρβαση ώστε να καλύψει την απόσταση που τον χωρίζει από τον Verstappen, μετά και τη νέα εξέλιξη ο Μονεγάσκος θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό αν και εφόσον καταφέρει να τερματίσει τη σεζόν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κι αυτό γιατί ο Leclerc καλείται στο επερχόμενο Grand Prix του Βελγίου να ανέβει έναν Γολγοθά, εκκινώντας από την τελευταία θέση του grid. Η απόφαση της Ferrari να αντικαταστήσει το υβριδικό σύνολο του μονοθεσίου πρόκειται να τον ρίξει στην τελευταία θέση της εκκίνησης και πλέον ο Μονεγάσκος θα κυνηγάει ένα μικρό θαύμα για να κατακτήσει τη νίκη στον πρώτο αγώνα μετά το καθιερωμένο summer brake.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Leclerc

Μένει να αποδειχθεί αν το νέο υβριδικό σύνολο της Ferrari που θα συντροφεύσει τον Leclerc στο Spa θα είναι αναβαθμισμένο και με μεγαλύτερη συνδυαστική ισχύ, γεγονός που ίσως δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε ο πιλότος της Scuderia να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.

Όπως και να έχει, ο C. Sainz θα είναι εκείνος που θα κληθεί να υπερασπιστεί την τιμή των Ιταλών και να παλέψει για το καλύτερο ανάμεσα στις δύο Red Bull.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ