Νεκροί δύο θεατές σε αγώνα ράλι που συμμετείχε ο J. Verstappen

Ατύχημα ράλι Βέλγιο

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε αγώνα ράλι στο Βέλγιο, όταν ένα από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα βγήκε εκτός της προκαθορισμένης διαδρομής καταλήγοντας σε μια ομάδα θεατών.

Τραγικό τέλος βρήκαν δύο θεατές σε αγώνα ράλι που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Βέλγιο και ειδικότερα λίγο έξω από τη Λιέγη.

Το δυστύχημα συνέβη στην προτελευταία ειδική διαδρομή του αγώνα που προσμετρούσε στο εθνικό πρωτάθλημα, όταν ο οδηγός ενός Skoda Fabia Rally2 έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε ανάχωμα και να καταλήξει σε μια ομάδα θεατών.

Παρά την άμεση επέμβαση των σωστικών συνεργείων, δύο από τους θεατές κατέληξαν εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων τους, ενώ τουλάχιστον δύο ακόμα άτομα μεταφέρθηκαν στην πλησιέστερη νοσοκομειακή μονάδα με ελαφρύτερα τραύματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Belgium

Όπως ήταν φυσικό ο αγώνας διεκόπη και την έρευνα των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό ατύχημα ανέλαβαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές. Αν και τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξάγεται δεν έχουν ανακοινωθεί, πληροφορίες θέλουν τους θεατές του ράλι να βρίσκονταν σε σημείο στο οποίο απαγορευόταν η παρουσία τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στους του αγώνα βρισκόταν και ο πατέρας του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή M. Verstappen, ο οποίος κατετάγη στην 7η θέση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ