Νέα πρωτιά στην τηλεθέαση για τη Formula 1

Max Verstappen

Το ενδέκατο Grand Prix του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, που πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία, κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό!

Ο αγώνας του Hungaroring μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά την Κυριακή 23 Ιουλίου από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ και είχε νικητή για άλλη μια φορά τον Ολλανδό Max Verstappen. Η Red Bull Racing έφτασε τις 12 νίκες σερί, φτάνοντας σε αριθμό ρεκόρ για τη σύγχρονη ιστορία της F1.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H συναρπαστική δράση της Formula 1 κέρδισε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε 14,6% και ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του με διαφορά 3 μονάδες από το δεύτερο κανάλι.

Το επιμέρους ανδρικό κοινό ηλικίας 45-54 κατέγραψε 22,9%, ενώ οι πιο φανατικοί της Formula 1 ήταν οι άνδρες ηλικίας 18-24 που άγγιξαν το 30,5%! Και οι γυναίκες, όμως, είδαν Formula 1, αφού σε επιμέρους γυναικείο κοινό 18-24 το Grand Prix της Ουγγαρίας κατέγραψε 16,5%.

Η ειδική εκπομπή «FORMULA 1 SHOW» που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ , φιλοξένησε, μεταξύ άλλων, μια αποκλειστική συνέντευξη του οδηγού της Alpha Tauri, Γιούκι Τσουνότα. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

Τα μονοθέσια δίνουν επόμενο ραντεβού την Κυριακή 30 Ιουλίου, στις 16:00, στη θρυλική πίστα του Σπα στο Βέλγιο, για έναν ακόμα συναρπαστικό αγώνα υψηλών ταχυτήτων που θα μεταδοθεί αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ