Νέα πρόκληση από την οικογένεια Verstappen -Τι δήλωσε ο Jos για τον Perez

max vestrappen father

O J. Verstappen, πατέρας του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, επιβεβαίωσε τη φήμη του, μιλώντας απαξιωτικά για τον δεύτερο πιλότο της Red Bull Racing και νικητή του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας S. Perez.

Γνωστή για το ήθος της, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, η οικογένεια Verstappen εξακολουθεί να απασχολεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους φίλους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.

Αυτήν τη φορά ήταν ο J. Verstappen ο οποίος αναδείχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή του πρόσφατου Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νικητής του αγώνα και ομόσταυλος του M. Verstappen στη Red Bull Racing, S. Perez κατευθύνθηκε αμέσως μετά το τέλος του grand prix στα μέλη της ομάδας του για να πανηγυρίσει την πρώτη του φετινή νίκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Red Bull-Perez

Όλως τυχαίως, δίπλα ακριβώς στους μηχανικούς της Red Bull βρισκόταν ο πατέρας του M. Verstappen, ο οποίος με παγωμένο βλέμμα απέφυγε, τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο να συγχαρεί για την επιτυχία του τον Μεξικανό.

Στη συνέχεια, ο Perez έδωσε το χέρι στον J. Verstappen, ο οποίος εμφανώς ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο Max τερμάτισε δεύτερος δεν φάνηκε να συμμερίζεται τη χαρά του Μεξικανού.

Η ιστορία ωστόσο είχε και συνέχεια, καθώς σε δηλώσεις του που ακολούθησαν το grand prix της Σαουδικής Αραβίας και σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί την απόφαση του M. Verstappen να μην ακολουθήσει την οδηγία της Red Bull Racing, διεκδικώντας τον έναν βαθμό που προσφέρει ο ταχύτερος γύρος του αγώνα, ο Jos δεν δίστασε να επισημάνει ότι ο Perez δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες τη φετινή σεζόν για να κερδίσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Sergio Perez

Μολονότι, λοιπόν, η δήλωση αυτή δεν απέχει από την πραγματικότητα, μιας και ο M. Verstappen έχει αποδείξει ότι μπορεί να κινηθεί -ανεξαρτήτως συνθηκών- ταχύτερα από τον Μεξικανό ομόσταυλό του, είναι τουλάχιστον άκομψο ο πατέρας του Ολλανδού Παγκόσμιου Πρωταθλητή να προβλέπει ότι ο Perez δεν θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει νίκες τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Φυσικά τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους φίλους της Formula 1, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν σκωπτικά τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τζέντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ