Το MotoGP και η F1 σκέφτονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους

Hamilton Rossi

Μέχρι σήμερα το να δει κανείς αγώνες του MotoGP και της Formula 1, στην ίδια πίστα και την ίδια μέρα, φάνταζε αδιανόητο.

Κι όχι μόνο αυτό. Βάσει των συμβολαίων της κορυφαίας κατηγορίας αγώνων των δύο τροχών με τους promoters κάθε πίστας του πρωταθλήματος, είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί πριν το 2027!Όμως δεν είναι κάτι που πρέπει να αποκλείσουμε. Μάλιστα είναι κάτι που τα μεγάλα κεφάλια των δύο θεσμών το συζητούν ήδη.

Όπως αποκάλυψε ο CEO της Dorna, Carmelo Ezpeleta, έχει εξετάσει το ενδεχόμενο με τον ομόλογό του στη Formula 1, Stefano Domenicali.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συζήτηση η οποία ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα, όταν ο Ιταλός βρέθηκε στο Autodromo do Algarve της Πορτογαλίας, για να δει από κοντά τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν για το MotoGP.

O Ezpeleta είπε: «Είναι κάτι που έχει περάσει από το δικό μου μυαλό και του Stefano, αν και προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει. Όμως εξετάζουμε την πιθανότητα. Θα την εξετάσουμε ενδελεχώς γιατί δεν είναι κάτι απλό. Υπάρχουν θέματα ασφαλείας, διότι τα δικά μας μέτρα, σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι τα ίδια με τα δικά τους. Και παράλληλα, υπάρχουν και προβλήματα με χορηγούς».

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ