Με Vettel-Stroll και το 2022 η Aston Martin

Sebastian Vettel

H Aston Martin Cognizant Formula One Team επιβεβαίωσε το οδηγικό της δίδυμο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2020: αυτοί θα είναι ξανά, οι Lance Stroll και Sebastian Vettel.

Έτσι μπήκε τέλος στα πρόσφατα σενάρια που ήθελαν τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ, να αποχωρεί από τις πίστες. Και η βρετανική ομάδα, που ξεκίνησε και τα έργα πάνω στις νέες εντυπωσιακές της εγκαταστάσεις, θα πορευτεί με σταθερότητα στη νέα εποχή της Formula 1 αφού όπως ξέρουμε, του χρόνου αλλάζουν εντελώς οι κανονισμοί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από 14 αγώνες, η Aston Martin είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών, έχοντας συλλέξει 59 πόντους. Οι 35 έχουν έρθει από τον Vettel που είχε δύο δεύτερες θέσεις, αν και έχασε το αποτέλεσμα της Ουγγαρίας αφού το μονοθέσιό του δεν είχε επαρκή ποσότητα καυσίμου στον τερματισμό. Ο Stroll έχει συνεισφέρει 24, με καλύτερο αποτέλεσμα την έβδομη θέση στο Grand Prix της Ιταλίας.

Lance Stroll: «Η επόμενη σεζόν θα είναι η έκτη μου στη Formula 1. Μαζί με τον Sebastian ξεκινήσαμε την πορεία της Aston Martin Cognizant Formula One Team και ανυπομονώ να συνεχίσουμε το ταξίδι μας μαζί. Φέτος δεν έχουμε πετύχει όσα θα θέλαμε, όμως αυτό έχει αυξήσει την πείνα μας για επιτυχία την επόμενη σεζόν».

Sebastian Vettel: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη νέα γενιά μονοθεσίων της F1. Η εμφάνισή τους είναι διαφορετική και οι νέοι κανονισμοί θα πρέπει να μας προσφέρουν αγωνιστικά οχήματα που θα μπορούν να μάχονται πολύ πιο κοντά το ένα στο άλλο. Το να έχουμε πιο συναρπαστικούς αγώνες θα είναι καλό για τους οδηγούς αλλά και το κοινό. Οι αλλαγές είναι τόσο μεγάλες που κάθε ομάδα κάνει μία νέα αρχή, θα είναι λοιπόν μία σπουδαία ευκαιρία για την Aston Martin Cognizant Formula One Team».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ