Με ποινή κινδυνεύει ο Verstappen. Στον «αέρα» το πρωτάθλημα της F1

Max Verstappen

O M. Verstappen εξακολουθεί να κινδυνεύει με ποινή μετά το τέλος του Grand Prix Βραζιλίας, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Ολλανδός φλέρταρε για μια ακόμα φορά με τον τίτλο του πιο αντιαθλητικού οδηγού.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο επιβολής ποινής στον M. Verstappen μετά και την αποκάλυψη ότι οι αγωνοδίκες δεν έχουν πάρει ακόμα στα χέρια τους τα πλάνα από το εσωτερικό του μονοθεσίου του Ολλανδού ώστε να μπορούν να δηλώσουν με σιγουριά ότι ο πιλότος της Red Bull Racing δεν άνοιξε εσκεμμένα την τροχιά του βγάζοντας εκτός πίστας τον L. Hamilton.

«Ουσιαστικά πρόκειται για τις κάμερες που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα, στις οποίες δεν έχουμε ακόμα πρόσβαση. Το υλικό έχει «κατέβει» και μόλις η εταιρεία που διαχειρίζεται τα εμπορικά δικαιώματα του πρωταθλήματος μας το παραδώσει θα το εξετάσουμε», δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Formula 1, Michael Masi, αποκαλύπτοντας ότι οι κριτές δεν είχαν στη διάθεσή τους ίσως το πιο κρίσιμο στοιχείο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Verstappen VS Hamilton

Αξίζει να σημειωθεί ότι την επανεξέταση της υπόθεσης μπορεί να ζητήσει και η ομάδα της Mercedes AMG Petronas, θεωρώντας ότι η κίνηση του M. Verstappen ήταν αντιαθλητική και ως εκ τούτου αξιόποινη.

Με δηλώσεις του, ο επικεφαλής της γερμανικής ομάδας, T. Wolf εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν μια σειρά αποφάσεων που στρέφονται εναντίον τους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα παραμείνουν απλοί θεατές στις προκλήσεις που έχουν δεχθεί από την Red Bull Racing.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ