Κριτής της F1 έχασε τη δουλειά του εξαιτίας του Hamilton

Lewis Hamilton Bahrain GP 2022

Ένας από τους κριτές του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας εξωθήθηκε σε παραίτηση εξαιτίας ενός tweet που έβαζε στο στόχαστρό του τον L. Hamilton.

Ένα post σε δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικών δικτύων ήταν αρκετό ώστε ένας κριτής του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας να απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του.

Ο εν λόγο κριτής έβαλε στο στόχαστρο τoν L. Hamilton, εξαιτίας των δηλώσεων του Βρετανού σχετικά με την… ορθότητα της διεξαγωγής του Grand Prix στη Σαουδική Αραβία.

Ο κριτής του αγώνα δεν χαρίστηκε στον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, απευθυνόμενος στους ακόλουθούς του στο twitter με μία… ευχή.

Hamilton
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εύχομαι να έχει ένα ατύχημα ανάλογο με εκείνο του Romain στο Bahrain», έγραψε ο κριτής στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, χωρίς προφανώς να μπορεί να φανταστεί ότι η συγκεκριμένη... ευχή μπορεί να του στερήσει τη συμμετοχή του στο Grand Prix.

H FIA ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο tweet το πρωί του Σαββάτου, αναγκάζοντας τον κριτή να δηλώσει δημόσια συγνώμη και να παραιτηθεί των καθηκόντων του.

Ο Hamilton έχει επανειλημμένα δηλώσει την αντίθεσή του με τη διεξαγωγή ενός Grand Prix στη Σαουδική Αραβίας εξαιτίας της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη συγκεκριμένη χώρα, ξεκαθαρίζοντας ότι αν είχε τη δυνατότητα δεν θα συμμετείχε σε αυτό.

Μάλιστα, μετά τα όσα συνέβησαν το αγωνιστικό τριήμερο, ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε ότι ανυπομονεί να φύγει από τη χώρα.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ