Κι εγένετο… Stake F1 Team!

Zhou Guanyu

Η έλευση της νέας χρονιάς, έφερε και μία ακόμα αλλαγή στο όνομα της ομάδας της Formula 1 που τα τελευταία χρόνια ξέραμε ως Alfa Romeo F1!

Πριν από μερικές εβδομάδες, κατά την ανακοίνωση των επίσημων συμμετοχών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2024 που ξεκινά στις 2 Μαρτίου, από το Μπαχρέιν, είχε γνωστοποιηθεί το Stake F1 Team Kick Sauber.

Ενώ όμως το Kick Sauber θα συνοδεύει το κωδικό όνομα του μονοθεσίου που θα γεννηθεί στο Hinwill, της C44, το επίσημο όνομα που θα χρησιμοποιεί η ελβετική ομάδα θα αφορά τον άλλο χορηγό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι λοιπόν, η ομάδα θα είναι Stake F1 Team. Κι αν αναρωτιέστε με τι ακριβώς πραγματεύεται αυτός ο χορηγός, εμπλέκεται στους τομείς της ψυχαγωγίας και του στοιχηματισμού.

Μάλιστα, η σχετική ανακοίνωση άφηνε να εννοηθεί πως θα δούμε πολλά και ενδιαφέροντα μέσω αυτής της συνεργασίας, με εκδηλώσεις εντός και εκτός πίστας.

Οδηγοί της Stake F1 Team θα είναι ξανά οι Valtteri Bottas και Zhou Guanyu. Οι υβριδικές μηχανές θα έρχονται ξανά από το στρατόπεδο της Ferrari.

Όλα αυτά ενώ από το 2026 η Sauber Motorsport (διότι περί αυτής της ομάδας πρόκειται) θα εξελιχθεί σε εργοστασιακή συμμετοχή της Audi F1!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ