Κανείς δεν συμπαθούσε τον Σουμάχερ -Τι αποκάλυψε το πρώην αφεντικό του Γερμανού

Schumacher

Μετά τον D. Coulthard ήταν η σειρά του E. Jordan να αμφισβητήσει το μέγεθος της αυτοκρατορίας του M. Schumacher αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο κανείς δεν συμπαθούσε τον επτά φορά παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ως γνωστόν, ο M. Schumacher δεν αποτελούσε τον πιο συμπαθή πιλότο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1, είτε γιατί απέφευγε συνειδητά τη δημοσιότητα είτε γιατί μέσα στην πίστα ήταν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που θα μπορούσες να συναντήσεις.

Βέβαια υπήρχε ένα ακόμα στοιχείο που έκανε τον M. Schumacher εξαιρετικά αντιπαθή, ακόμα και σε εκείνους του οδηγούς που βρέθηκαν κάτω από την ίδια αγωνιστική στέγη.

Σύμφωνα με τον E. Jordan, τον άνθρωπο που διέκρινε σχεδόν από την πρώτη στιγμή το ταλέντο του Γερμανού, η παρουσία του Schumacher στην ίδια ομάδα, ανάγκαζε πολλούς από τους teamates του να παραχωρούν τη θέση τους αν και εφόσον τύχαινε να βρεθούν μπροστά του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σουμάχερ

Αυτό ήταν κοινό μυστικό ανάμεσα σε εκείνους είχαν την τύχη ή την ατυχία να υπηρετήσουν την ίδια ομάδα με τον Γερμανό και σύμφωνα με τον E. Jordan ένα στίγμα στην εντυπωσιακή καριέρα του Schumacher στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Μάλιστα ο εκκεντρικός Ιρλανδός αποκάλυψε ότι η υποχρέωση αυτή αποτελούσε έναν από τους όρους των συμβολαίων που οι teamates του Schumacher έπρεπε να αποδεχθούν και να υπογράψουν, πριν σταθούν στο πλευρό του Γερμανού.

Ήταν επόμενο ότι ο όρος αυτός δημιουργούσε ένα κλίμα αντιπάθειας απέναντι στον Schumacher και αμφισβήτησης των όσων μπορούσε να πετύχει μέσα στην πίστα, κάτι που επεσήμανε ο E. Jordan.

Σουμάχερ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι ωστόσο μόνο ο E. Jordan που επέλεξε να αναφερθεί στο πέπλο… προστασίας το οποίο απλωνόταν γύρω από τον Schumacher, καθώς πριν από μερικούς μήνες το ίδιο είχε κάνει και ο D. Coulthard.

O Coulthard αποκάλυψε ότι όφειλε να παραχωρήσει τη θέση του στον αγώνα στον Schumacher στην περίπτωση που εκείνος βρισκόταν μπροστά από τον Γερμανό παγκόσμιο πρωταθλητή και πως είχε κληθεί να υπογράψει τη συγκεκριμένη «υποχρέωση».

Μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο D. Coulthard αρνήθηκε να υπογράψει στην ομάδα της Ferrari, την εποχή που το πρώτο βιολί της Scuderia ήταν ο M. Schumacher.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ