Η Rodin δεν θα μπει στη Formula 1, όμως αποκάλυψε ποια ομάδα πήρε τη θέση

GP Italy

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού τηρεί σιγή ιχθύος όμως φαίνεται πως παρασκηνιακά έχουμε καθοριστικές ημέρες για το μέλλον του σπορ.

Η FIA εξέτασε όλες τις υποψηφιότητες για είσοδο στη Formula 1, αν και εξ αρχής, αυτό που ακουγόταν ήταν πως μία ομάδα θα πάρει το εισιτήριο – κι αν. Επειδή οι άλλες δεν θέλουν να μοιραστούν την πίτα των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Formula Equal του Craig Pollock απορρίφθηκε, το ίδιο και η εκ τας Ανατολάς προερχόμενη LKY SUNZ. Η ομοσπονδία απέρριψε επίσης την αξιόλογη πρόταση της ομάδας Formula 2, HiTech.

Το ίδιο συνέβη και με την ομάδα της Formula 3, Rodin Carlin. Μόνο που η ομάδα του βαθύπλουτου David Dicker, αποκάλυψε σε ανακοίνωσή της ποια ομάδα θα βρεθεί στη Formula 1 έχοντας λάβει το πράσινο φως από την FIA.

Η ανακοίνωση ανέφερε: «Σεβόμαστε και αποδεχόμαστε τις επιλογές της FIA. Εκτιμούμε την ευκαιρία που μας δόθηκε και ευχόμαστε τα καλύτερα στην Andretti για την επιτυχημένη υποψηφιότητά της. Η Rodin Cars παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να πιέζει τα όρια στο μηχανοκίνητου αθλητισμού και θα συνεχίσει την αναζήτηση της αριστείας στους αγώνες».

Περιμένουμε λοιπόν περισσότερα από την FIA.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ