Η οργισμένη αντίδραση του Hamilton -Ποια άκομψη κίνηση προκάλεσε τον Βρετανό

Hamilton

Ένα κίνηση από το τηλεοπτικό συνεργείο του Netflix και της σειράς «Drive to Survive» προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Βρετανού πιλότου της Mercedes AMG Petronas.

Ένα ακόμα ταξίδι από το παράδεισο στην κόλαση πραγματοποίησε ο L. Hamilton το προηγούμενο αγωνιστικό τριήμερο, όταν ο Βρετανός κατέκτησε στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου την pole position για να αρκεστεί 24 ώρες μετά στους βαθμούς που του χάρισε η τέταρτη θέση του Grand Prix.

Η κακή ημέρα, βέβαια, φάνηκε από το πρωί και για να είμαστε πιο ακριβείς λίγο πριν την έναρξη του Grand Prix Ουγγαρίας, όταν μια κίνηση του κινηματογραφικού συνεργείου του Netflix προκάλεσε τη δικαιολογημένη αντίδραση του Βρετανού πιλότου της Mercedes.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν η στιγμή που ο L. Hamilton συνομιλούσε στο grid με έναν από τους μηχανικούς του, μπροστά από το μονοθέσιο του, όταν ένα τηλεσκοπικό μικρόφωνο εμφανίζεται από του πουθενά με σκοπό να καταγράψει τα όσα λέγονται από τον Βρετανό.

Εμφανώς ενοχλημένος από την κίνηση αυτή, ο Hamilton υψώνει το χέρι του με σκοπό να απομακρύνει το μικρόφωνο και με απειλητικό ύψος κοιτά προς το μέρος του κινηματογραφικού συνεργείου.

Ο Βρετανός είχε να διαχειριστεί μια pole position και το πλεονέκτημα που του χάριζε αυτή και ήταν εμφανές το άγχος προκάλεσε η επιστροφή του στην πρώτη θέση της εκκίνησης μετά τον αγώνα του Abu Dhabi το 2021.

Η κίνηση του Βρετανού να απομακρύνει το μικρόφωνο του Netflix δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητη, με τους περισσότερους να χαρακτηρίζουν δικαιολογημένη την κίνηση του πιλότου της Mercedes.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζονται ανησυχίες για την ιδιωτικότητα τόσο των πιλότων όσο και των στελεχών, η οποία απειλείται συνεχώς από την παρουσία των κινηματογραφικών συνεργείων του Netflix και του «Drive to Survive».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ