Μια γυναίκα στο τιμόνι της FIA - Ποια αναλαμβάνει τη διοίκηση

Natalie Robyn

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού αποκτά CEO – με την πρώτη Διευθύνουσα Σύμβουλο να είναι εκπρόσωπος του όμορφου φύλου!

Το όνομά της είναι Natalie Robyn και έχει εντυπωσιακό βιογραφικό, με περισσότερα από 15 χρόνια εμπλοκής στην αυτοκινητοβιομηχανία και τα οικονομικά. Έχει εργαστεί στη Nissan, τη DaimlerChrysler και τη Volvo. Η τελευταία της θέση ήταν αυτή της CEO της Volvo Ελβετίας.

Η δημιουργία αυτής της θέσης ήταν από τα βασικά στοιχεία στην προεκλογική ατζέντα του νέου προέδρου της FIA, Mohammed Ben Sulayem, με την επιλογή της Robyn να αποτελεί μία ιστορική στιγμή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Sulayem είπε: «Ο διορισμός της Natalie Robyn ως η πρώτη μας CEO, είναι μία στιγμή που μεταμορφώνει την Ομοσπονδία μας. Η εκτεταμένη εμπειρία της και οι ηγετικές της ικανότητα θα είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της οικονομικής διαχείρισης, της διακυβέρνησης αλλά και τον λειτουργιών μας. Έχει αποδεδειγμένο ιστορικό επίτευξης διαφοροποίησης και ανάπτυξης, ενώ έχει αποκτήσει ικανότητες εκτελεστικής ηγεσίας που θα αποτελούν εξαιρετικά πολύτιμο εφόδιο για τη FIA και τα μέλη μας. Την καλωσορίζω στην ομάδα».

Η Robyn πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινε η πρώτη CEO στην ιστορία της FIA, σε μία τόσο σημαντική αλλά και συναρπαστική περίοδο για την ομοσπονδία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τα μέλη της, τη διοίκηση αλλά και τον πρόεδρο, ώστε να υλοποιήσουμε το όραμά τους για μεταρρύθμιση και ανάπτυξη, με τη συμμετοχή όλου του προσωπικού». H Robyn θα αναλάβει σύντομα τα νέα καθήκοντά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ