Η Citroen Καρέλλης συμμετέχει στο φετινό Ράλι Ακρόπολις

Citroen Καρέλλης συμμετοχή στο φετινό Rally Acropolis 2023

H Citroen Καρέλλης προχώρησε στην παρουσίαση της ομάδας που θα συμμετέχει στο φετινό Ράλι Ακρόπολις, με οδηγό τον Χρυσόστομο Καρέλλη και συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη.

Με τους Χρυσόστομο Καρέλλη και Ηλία Παναγιωτούνη, η Citroen Καρέλλης συμμετέχει και φέτος στο Rally Acropolis, με το αγωνιστικό αυτοκίνητο Citroen C3 Rally2.

Το αυτοκίνητο εξελίχθηκε από την αγωνιστική ομάδα TRT της Ουγγαρίας, που υποστηρίζεται και συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την επίσημη ομάδα Citroen Racing της Γαλλίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η TRT βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, πλήρως εξοπλισμένη, με ειδικό κινητό συνεργείο που θα υποστηρίξει το αυτοκίνητο στο Service Park του αγώνα, για να εξασφαλίσει μαζί με τους μηχανικούς της Karellis Group άρτια τεχνική εξυπηρέτηση.

Το 4κίνητο C3 Rally2 της ομάδας, έχει turbo κινητήρα 1,6 λίτρου που αποδίδει 282 ίππους και 400 Nm ροιπής στις 4.000 στροφές, φέρει σειριακό 5τάχυτο κιβώτιο με διπλό συμπλέκτη και πολλά συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, εξελιγμένα από την τεράστια εμπειρία της Citroen στο WRC.

Το ελληνικό πλήρωμα Καρέλλη-Παναγιωτούνη, θα αγωνισθεί με τη μεγάλη χορηγία του Ομίλου Συγγελίδη και της εταιρείας ταχυμεταφορών DHL, αλλά και την υποστήριξη της Santander Consumer Finance (SCF) που δραστηριοποιείται στην καταναλωτική χρηματοδότηση. Στους χορηγούς περιλαμβάνονται επίσης η εταιρεία λιπαντικών TOTAL Energies και η Eurorepar Car Service του ομίλου Stellantis. Ακόμη, την αγωνιστική ομάδα υποστηρίζουν η Λόξας ΑΕ, με εξοπλισμούς συνεργείων και η τοπική εταιρεία της Λαμίας PPG Μπάκας με προϊόντα βαφής αυτοκινήτων.

 Ο Χρυσόστομος Καρέλλης (αριστερά) και ο Ηλίας Παναγιωτούνης

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης (αριστερά) και ο Ηλίας Παναγιωτούνης
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης και ο Ηλίας Παναγιωτούνης δεν είναι μόνο ένα έμπειρο ελληνικό πλήρωμα που συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Ακρόπολις, αλλά μία ομάδα με την αγάπη για την αυτοκίνηση, βαθιά ριζωμένη στο DNA της. Εξάλλου ένας από τους βασικούς λόγους συμμετοχής της Citroen Karellis Racing Team είναι η συλλογή εμπειριών που μπορούν να εφαρμοστούν καθημερινά στην τεχνική εξυπηρέτηση των πελατών της Karellis Group.

H παρουσίαση της ομάδας και του αυτοκινήτου έγινε στις 31 Αυγούστου το απόγευμα στον συμβολικό χώρο Iaveris Park στη Μαλακάσα, δίνοντας το μήνυμα ότι η ασφαλής οδήγηση είναι υπεράνω όλων στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο κ. Καρέλλης με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών,  Χρήστο Σταϊκούρα
Ο κ. Καρέλλης με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα

Το «παρών» στην παρουσίαση της ομάδας έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Δημήτρης Καββούρης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Συγγελίδη και ο Ελευθέριος Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος DHL, όπως και πλήθος δημοσιογράφων, χορηγών και παραγόντων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής του Karellis Group, Χρυσόστομος Καρέλλης, αποτελεί τη δεύτερη γενιά ενός ομίλου που εκπροσωπεί στην Κεντρική Ελλάδα μερικές από τις σημαντικότερες μάρκες της παγκόσμιας αυτοκίνησης, όπως είναι οι Citroën, Opel, DS Automobiles, Peugeot, Mazda, Jeep, Isuzu, και πρόσφατα η MG.

Η Karellis Group αποτελεί βασικό συνεργάτη του ομίλου Συγγελίδη εδώ και 43 χρόνια και είναι μια από τις μεγαλύτερες κάθετες μονάδες πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης. Επιπλέον παρέχει after sales, όχι μόνο για τις μάρκες που εκπροσωπεί ως επίσημος διανομέας, αλλά και για κάθε τύπο αυτοκινήτου, μέσω της συνεργασίας με το δίκτυο συνεργείων και ανταλλακτικών παντός τύπου Eurorepar.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ