Η Citroen αποκαλύπτει το νέο C3 Rally2 για το 2024

citroen c3 rally

Η Citroen Racing αποκαλύπτει μια συναρπαστική νέα εμφάνιση για το C3 Rally2, καθώς προετοιμάζεται για την κατάκτηση ακόμα περισσότερων επιτυχιών στο παγκόσμιο αγωνιστικό στερέωμα, μέσα στο 2024.

Ο τολμηρός σχεδιασμός υπογραμμίζει τη νέα εταιρική ταυτότητα της Citroen που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2022. Τώρα, το C3 Rally2 φέρει το οβάλ λογότυπο της μάρκας στις πλευρές και την οροφή του, με τους σχεδιαστές να έχουν επίσης παρέμβει στις καθαρές γραμμές των  chevrons (το περίφημο «λοχιόσημο» της Citroen), για να είναι πιο ξεχωριστά από το πλαίσιο τους, προσδίδοντας με αυτό τον τρόπο μια δυναμική εμφάνιση στο αυτοκίνητο, από κάθε οπτική γωνία. Φυσικά, ο κόκκινος χρωματικός συνδυασμός, έρχεται να επιβεβαιώσει το σπορ DNA της Citroen Racings και την ένδοξη ιστορία της στα ράλι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το οπτικό αυτό αποτέλεσμα, είναι έργο της σχεδιαστικής ομάδας της Citroen, σε στενή συνεργασία με τη Citroen Racing, που επιβεβαιώνει τη νέα ταυτότητα της μάρκας με ένα δυναμικό και εντυπωσιακό γραφικό, αφήνοντας «χώρο» σε όλα τα μέλη της #C3Rally2Family για να εκφράσουν την προσωπικότητά τους. Το δίχρωμο σχέδιο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Ράλι του Μόντε Κάρλο, που θα διεξαχθεί μεταξύ  25 -28 Ιανουαρίου, με τα επίσημα αυτοκίνητα της Citroen Racing και με πλήρωμα τους Yohan Rossel/Arnaud Dunand και Nikolay Gryazin/Konstantin Aleksandrov.

citroen c3 rally 2

Το οβάλ λογότυπο έχει δεσπόζουσα θέση, ειδικά στην οροφή,  όπου τα chevrons δείχνουν στο C3 Rally 2 τον δρόμο εμπρός, προς τις επιδόσεις και την ταχύτητα. Οι μεγαλύτερες εκδόσεις του λογότυπου εκτείνονται από τα πλευρικά παράθυρα μέχρι τους πίσω τροχούς, αναδεικνύοντας την ταυτότητα της Citroen. Παράλληλα, δύο στενά διαχωρισμένες λευκές λωρίδες που συμβολίζουν τα chevrons επαναλαμβάνονται και στις τέσσερις πλευρές του οχήματος. Στο μπροστινό μέρος, τοποθετούνται οριζόντια στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, σαν να το «πιέζουν» οπτικά στο έδαφος. Στα πλάγια, βρίσκονται σε μια πιο οικεία διαγώνιο, «συναντώντας» το πίσω μέρος της οροφής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά τα στοιχεία συμβάλλουν περαιτέρω στην ανάδειξη του αντίθετου δίχρωμου εφέ, διαχωρίζοντας το κόκκινο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου από το μαύρο πίσω. Στο πίσω μέρος, δύο κεκλιμένες ρίγες εξασφαλίζουν ότι το C3 Rally2 ξεχωρίζει ακόμα και από μακριά.

citroen c3 rally 2

Η χρήση του κόκκινου χρώματος André Red (που πήρε το όνομά του από τον ιδρυτή της εταιρείας André Citroen) αποτελεί μια «ωδή» στην ιστορία της μάρκας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Σήμερα, το C3 Rally2 βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της άκρως ανταγωνιστικής κατηγορίας Rally2, έχοντας κατακτήσει το 2023 πολλούς τίτλους πρωταθλήματος, καθώς και νίκες σε ράλι, σε όλο τον κόσμο,. Σε συνδυασμό με αυτή τη νέα εμφάνιση, οι τεχνικές ομάδες της Citroen Racing συνεχίζουν να εκσυγχρονίζουν το C3 Rally2 και να βελτιώνουν συνεχώς τις επιδόσεις του, για να διαιωνίσουν τη θρυλική ιστορία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ