Η «ανάσα» και τα αποκαλυπτήρια της νέας Alpine F1 (video)

Fernando Alonso

Μπορεί η πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 να είναι σχεδόν δύο μήνες μακριά, όμως οι ομάδες είναι έτοιμες να ριχτούν στη μάχη της σεζόν του 2022.

Η μία μετά την άλλη μας δίνουν τις πρώτες γεύσεις από τα νέα τους δημιουργήματα και η μία μετά την άλλη ανακοινώνουν και τις ημερομηνίες των επίσημων αποκαλυπτηρίων τους. Η Alpine F1 Team έκανε και τα δύο με διαφορά μερικών 24ωρων.

Αρχικά, μοιράστηκε στα social media την πρώτη... ανάσα της A522, την παρθενική ενεργοποίηση της νέας υβριδικής μηχανής που κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο του Viry της Γαλλίας και ενσωματώθηκε στο σασί που σχεδιάστηκε στο Enstone της Αγγλίας. Μίας υβριδικής μηχανής που φημολογείται πως αποτελεί νέο σχέδιο, αλλάζοντας φιλοσοφία σε σχέση με αυτής του 2021.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Προαναγγέλλοντας μία νέα εποχή καινοτομίας και προόδου της Alpine. Ξεπερνώντας τα όρια της τεχνολογίας F1. Αναδεικνύοντας το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ του Enstone και του Viry. Αυτή είναι η γέννηση της A522. Αυτή είναι η πρώτη ενεργοποίηση της».

Ακολούθησε η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης. Αυτή ανακοινώθηκε μέσα από ένα video στο οποίο συμμετείχαν διάφορα μέλη της Alpine F1, μεταξύ των οποίων και ο επίσημος οδηγός της, Esteban Ocon.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για την αποκάλυψη, αυτή θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου του 2022. Είναι η τελευταία κατά σειρά από όσες έχουν ανακοινωθεί έως τώρα και πραγματοποιείται μόλις δύο ημέρες πριν αρχίσουν οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, αφού το πρώτο τεστ θα πραγματοποιηθεί 23-25/2 στην πίστα της Βαρκελώνης, στην Ισπανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ