«Ο Lewis Hamilton είναι θεατρίνος» δηλώνει πρώην οδηγός της Formula 1

Hamilton

Έντονες αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί η εικόνα του L. Hamilton μετά το τέλος του Grand Prix στο Azerbaijan, με τον 76χρονο John Watson να δηλώνει ότι ο Βρετανός θα πρέπει να σταματήσει τους θεατρινισμούς.

Η εικόνα του L. Hamilton μετά το τέλος πρόσφατου Grand Prix στο Baku του Azerbaijan δεν έπεισε τον John Watson, με τον πρώην πιλότο της Formula 1 να χαρακτηρίζει επί της ουσίας θεατρίνο τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ο 76χρονος σήμερα John Watson, θεωρεί ότι o L. Hamilton οφείλει να υιοθετήσει μια διαφορετική στάση και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο γυμναστήριο ώστε να καταφέρει να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις των νέων μονοθεσίων της Formula 1 και στο περίφημο φαινόμενο των αναπηδήσεων ή αν προτιμάτε του porpoising.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα ο βετεράνος οδηγός αγώνων χρησιμοποίησε σκληρό λεξιλόγιο, χαρακτηρίζοντας τον L. Hamilton «pantomime dame».

«Ο Lewis πρέπει να είναι προσεκτικός και να μην συμπεριφέρεται σαν καρικατούρα», είπε ο 76χρονος στην Daily Mail. «Είναι ένα πολύ δύσκολο μονοθέσιο στην οδήγηση και στα 37 τα κόκαλα δεν είναι τόσο επιεικής για μια άβολη διαδρομή. Αυτός είναι ένας εντελώς νέος κόσμος για τον Lewis. Πέρασε επτά περίπου χρόνια όταν η Mercedes ήταν κυρίαρχη και είναι ίσως σαν μια επταετής φαγούρα. Ο George φαινόταν πιο φρέσκος και τερμάτισε τρίτος μπροστά από τον τέταρτο Lewis. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Lewis ίσως χρειάζεται να επαναπροσδιορίσει κάποια πράγματα και να περνάει λιγότερο χρόνο στον αέρα και περισσότερο στο γυμναστήριο», δήλωσε ο John Watson, ο οποίος φαίνεται να συμμερίζεται την άποψη του C. Horner ότι ο Hamilton ήταν υπερβολικός στις αντιδράσεις του μετά το τέλος του Grand Prix στο Azerbaijan, φτάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίσει τέτοιου είδους συμπεριφορές κατευθυνόμενες.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ