Γιατί ο Hamilton έσφιξε το χέρι του Verstappen; Η άγνωστη ιστορία

Abu Dhabi

Φως σε μια άγνωστη πτυχή του περσινού τελικού στο Abu Dhabi έδωσε ο L. Hamilton αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο συνεχάρη τον M. Verstappen μετά την κατάκτηση της νίκης και του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Ο μεγάλος τελικός της περσινής αγωνιστικής σεζόν έχει μόλις τελειώσει με τον M. Verstappen να κόβει πρώτος το νήμα στον Grand Prix του Abu Dhabi κατακτώντας όχι μόνο τη νίκη αλλά και τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του.

Βέβαια η νίκη του Ολλανδού και τα όσα ακολούθησαν αυτής, επισκιάστηκαν από τον τρόπο με τον οποίο επετεύχθη και ειδικότερα από την επιλογή του αλυτάρχη του αγώνα να αλλοιώσει το αποτέλεσμα του grand prix και την έκβαση ενός συγκλονιστικού πρωταθλήματος, καταστρατηγώντας τους κανονισμούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αίσθηση ότι o Μ. Masi είχε κλέψει το πρωτάθλημα από τον L. Hamilton ήταν διάχυτη και κανείς δεν μπορούσε να δηλώσει με σιγουριά ότι ο Βρετανός θα ανέβαινε στο βάθρο των νικητών μετά τα όσα είχαν διαδραματιστεί μέσα στην πίστα.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βρήκε παρόλα αυτά τη δύναμη, όχι μόνο να σταθεί στο βάθρο αλλά και να συγχαρεί τον M. Verstappen για την κατάκτηση του τίτλου.

Σχεδόν 8 μήνες μετά, ο L. Hamilton μιλά για τις στιγμές που ακολούθησαν το τέλος του Grand Prix του Abu Dhabi και τους λόγους για τους οποίους βρέθηκε στο podium των νικητών παρά τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Ανεξάρτητα από το πόσο επώδυνη ήταν για μένα εκείνη η στιγμή, και ήταν πολύ επώδυνη, γνωρίζοντας ότι θα υπάρχει έστω και ένα παιδί που θα με δει να του σφίγγω το χέρι, θα γνώριζε ότι υπάρχει δύναμη μέσα μου», εξήγησε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα ξανασηκωθώ. Ακόμα σηκώνομαι, σωστά; Όπως είπα, συνήθιζα να μένω σε πράγματα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά τώρα μπορώ απλώς να προχωρήσω και να διαχειριστώ καλύτερα τα πράγματα στο μέλλον. Θα δουλέψω σκληρότερα και θα μελετήσω περισσότερο», δήλωσε ο L. Hamilton χαρίζοντας μια νέα οπτική στα όσα διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του περσινού τελικού στο Abu Dhabi.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ