Νέες φωτογραφίες του Michael Schumacher προκαλούν παγκόσμια συγκίνηση

Michael Schumacher

Αδημοσίευτες φωτογραφίες του M. Schumacher φέρνουν τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 στο προσκήνιο της επικαιρότητας σχεδόν 10 χρόνια από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Μολονότι έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από την ημέρα που ο M. Schumacher τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι σε χιονοδρομικό κέντρο της Ελβετίας, κανείς στον κόσμο της Formula 1 δεν φαίνεται να έχει ξεχάσει τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος ακόμα και σήμερα παραμένει καθηλωμένος στο σπίτι του.

Τουναντίον η παρουσία του Mick Schumacher στο grid, συνιστά μια εξαιρετική αφορμή ώστε να ανατρέξει κανείς το ένδοξο παρελθόν του παρελθόν του Γερμανού ή να αναζητήσει μια χαραμάδα ελπίδας για την αποκατάστασή του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Schumacher

Στην προκειμένη περίπτωση ο λόγος για τον οποίο το Netflix και ειδικότερα το ντοκιμαντέρ Drive to Survive έφερε στο φως αδημοσίευτες φωτογραφίες του M. Schumacher, ήταν ο M. Verstappen και η στενή σχέση που διατηρούσε στο παρελθόν με την οικογένεια του Γερμανού.

Στη σειρά των επεισοδίων Drive to Survive δημοσιεύονται για πρώτη φορά φωτογραφίες από την ιδιωτική ζωή του M. Schumacher, απεικονίζοντας τον Γερμανό να κράτα στην αγκαλιά του την κόρη του και τον M. Verstappen σε βρεφική ηλικία.

Σε μία ακόμα φωτογραφία, ο M. Schumacher εμφανίζεται να είναι σκυμμένος πάνω από τον M. Verstappen, με τον Ολλανδό σε ηλικία 4 ή 5 ετών να χαμογελά.

Schumacher
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένα από τα επεισόδια του Drive to Survive, o M. Verstappen μιλά για τη σχέση της οικογένειάς του με εκείνη του M. Schumacher, ανατρέχοντας στο παρελθόν.

«Οι δύο οικογένειες πηγαίνανε μαζί διακοπές όταν ήμασταν μικροί αυτές οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα μαζί μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός, προσθέτοντας ότι η παρουσία του ίδιου όπως και του Mick στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κάνουν τον Michael Schumacher πολύ περήφανο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ