Τραυματίστηκε ο Stroll – Χάνει τις δοκιμές εξέλιξης

Lance Stroll

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Lance Stroll, που τραυματίστηκε εν ώρα προπόνησης ενώ έκανε ποδήλατο.

Η Aston Martin εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά, κάνοντας λόγο για ατύχημα που έλαβε χώρα στην Ισπανία και στο οποίο ο Καναδός οδηγός υπέστη τραυματισμούς που θα τον κρατήσουν εκτός των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης.

Το μοναδικό τεστ πριν το ξεκίνημα της σεζόν του 2023, έχει τριήμερη διάρκεια και λαμβάνει χώρα στο Μπαχρέιν από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου. Ο 24χρονος κινδυνεύει να χάσει και την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, καθώς αυτή διεξάγεται στην ίδια πίστα, στις 3 με 5 Μαρτίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Aston Martin τόνισε πως η κατάσταση της υγείας του θα επανεξετάζεται καθημερινά και πως θα υπάρξει νέα ανακοίνωση πριν από το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν.

Ο Lance Stroll είπε: «Είχα ένα ατυχές συμβάν ενώ έκανα προπόνηση με το ποδήλατό μου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας μου για τη σεζόν. Είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω στο αυτοκίνητο και είμαι ενθουσιασμένος για τη σεζόν που έρχεται. Έχω κάθε κίνητρο να ανακάμψω από αυτή την αναποδιά όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί αν ο Stroll θα αντικατασταθεί στο τεστ από κάποιον εκ των δοκιμαστών της βρετανικής ομάδας αν και το πιθανότερο είναι να οδηγήσει και τις τρεις ημέρες ο νέος του teammate – o Fernando Alonso.

Αν ο οδηγός από το Montreal δεν αναρρώσει εγκαίρως για την πρεμιέρα, τότε τη θέση του θα πάρει ένας από τους εφεδρικούς οδηγούς της, Stoffel Vandoorne και Felipe Drugovich.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ