Παραιτείται ο Binotto; Σε μία κλωστή κρέμεται το μέλλον του αφεντικού της Ferrari

Mattia Binotto

Νέο μπαράζ δημοσιευμάτων θέλει τον Mattia Binotto να αποτελεί σύντομα παρελθόν από τη θέση του επικεφαλής της Scuderia Ferrari.

Δεν είναι η πρώτη φορά, στις 15 Νοεμβρίου «έσκασε» το πρώτο σχετικό δημοσίευμα της Corriere dello Sport, το οποίο βέβαια διαψεύστηκε τότε κατηγορηματικά από την ιταλική ομάδα. Αλλά φαίνεται πως απλά δεν ήταν η ώρα των ανακοινώσεων ακόμα.

Τώρα που τελείωσε η σεζόν και ήρθε η ώρα για το ταμείο, όλα δείχνουν πως ο Binotto θα αποτελέσει παρελθόν. Νέο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως η επισημοποίηση της αποχώρησης του 53χρονου τεχνικού είναι θέμα ωρών!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Binotto έχει δηλώσει παραίτηση η οποία έχει γίνει δεκτή, καθώς έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προέδρου της Ferrari, John Elkann. Πράγμα αναμενόμενο μετά από μία χρονιά που ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο για τους «κόκκινους» αλλά κατέληξε σε αποτυχία διεκδίκησης των τίτλων σε οδηγούς και κατασκευαστές. Με προβλήματα αξιοπιστίας, πολλά λάθη στρατηγικής και αδυναμία εξέλιξης του αυτοκινήτου στο ρυθμό του ανταγωνισμού.

Ενώ αναμένεται η επισημοποίηση των παραπάνω, μεγάλη συζήτηση γίνεται για τον αντικαταστάτη του Binotto στο Maranello. Κι όλα δείχνουν πως αυτός θα είναι ο Fred Vasseur που ήταν επικεφαλής στην Alfa Romeo.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ