Ο Schumacher βρέθηκε κοντά στην Scuderia AlphaTauri

Mick Schumacher

Ένα όνομα που θα λείπει φέτος από τη Formula 1, είναι αυτό του Mick Schumacher, που έχασε τη θέση του στη Haas F1.

O γιος του Michael πέρασε δύο σεζόν με την αμερικανική ομάδα αλλά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023 προτιμήθηκε στη θέση του ο έμπειρος Nico Hulkenberg.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γερμανός θα συνεχίσει ως τρίτος οδηγός της Mercedes-AMG Petronas αλλά φαίνεται πως υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, κι ας μη βρέθηκε σε κάποια από αυτές.

Ανάμεσά τους ήταν η Scuderia AlphaTauri, πράγμα που αποκάλυψε ο διευθυντής της, Franz Tost. Μάλιστα ο Αυστριακός τόνισε πως ήταν ο ίδιος θαυμαστής του Mick.

Ο Tost είπε: «Για μένα αποτέλεσε αντικείμενο συζητήσεων. Στην πραγματικότητα θα ήθελα να έχω τον Mick στο αυτοκίνητο. Είναι ταλαντούχος και έχει όσα χρειάζονται για να οδηγεί με επιτυχία στη Formula 1».

Τελικά η Scuderia AlphaTauri επέλεξε τον Nyck de Vries, έχοντας εντυπωσιαστεί με την εμφάνισή του στο Γκραν Πρι της Monza. Όμως υπήρχε λόγος που προσπέρασε τον Schumacher.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γερμανός ήταν μέλος της ακαδημίας της Ferrari εκείνη την περίοδο και η Red Bull δεν ήταν διατεθειμένη να εμπλακεί σε περίπλοκες διαπραγματεύσεις με τους Ιταλούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ