Range Rover Evoque

Formula 1: O Horner συναντήθηκε με τη διοίκηση της BYD και έβαλε φωτιά στις φήμες

Christian Horner

Εδώ και μερικές ημέρες, ο Βρετανός είναι και πάλι ελεύθερος να εργαστεί σε ομάδα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε η περίοδος που ο συμβιβασμός των δύο πλευρών κατά τη λύση του συμβολαίου του με τη Red Bull Racing, τον υποχρέωνε να παραμένει… θεατής, ο Christian Horner φαίνεται να έχει σηκώσει μανίκια!

Τον είδαμε στα paddock της Formula E στο πλαίσιο του E-Prix του Πριγκιπάτου του Μονακό αλλά το κυριότερο, συναντήθηκε και με τη Stella Li. Ποια είναι αυτή; Η αντιπρόεδρος της BYD!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι εβδομάδες τώρα που ο κινεζικός κολοσσός φέρεται να έχει βάλει στο κάδρο του τη Formula 1 και προφανώς, η σύσταση ενός τέτοιου project θα χρειαστεί και κάποιον να κινεί τα νήματα. Κάποιον με πείρα – όχι μόνο στο σπορ αλλά και στο να παίρνει μία ομάδα από το τίποτα και να την μετατρέπει σε πολυπρωταθλήτρια!

Παρότι αρχικά έγινε ντόρος με ενδεχόμενη προσπάθεια και της BYD αλλά και του Horner, να αγοράσουν το 24% των μετοχών της Alpine F1 που ανήκει στην Otro Capital και είναι προς πώληση, σταδιακά δυναμώνει το σενάριο που θέλει τους Κινέζους να παίξουν… φουλ επίθεση. Να διεκδικήσουν μία θέση στο grid και να στήσουν μία ομάδα από το μηδέν – όπως έκανε φέτος η Cadillac F1.

Όλα αυτά, ενώ έχει επιβεβαιωθεί πως πριν από μερικές εβδομάδες, η Li που αποδεικνύεται σε λάτρη της Formula 1, είχε συνάντηση και με τον CEO του Formula One Group, Stefano Domenicali.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως φαίνεται, υπάρχει έντονος καπνός και σύντομα, θα δούμε και τη φωτιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ