Φινάλε στις δοκιμές της Ferrari με τον Charles Leclerc στο τιμόνι (video)

Charles Leclerc

Η Scuderia Ferrari ολοκλήρωσε τις τριήμερες δοκιμές που έκανε στην πίστα του Fiorano και ετοιμάζεται και την επίσημη παρουσίαση του νέου της μονοθεσίου.

Συνολικά η Ιταλική ομάδα έκανε 329 γύρους στην πίστα που έχει απέναντι από τις εγκαταστάσεις της στο Maranello. Αυτή ήταν η συνολική καταγραφή της δουλειάς που ξεκίνησε ο Robert Shwartzman, συνέχισε ο Carlos Sainz Jr και ολοκλήρωσε ο Charles Leclerc.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μονεγάσκος ήταν αυτός που έκανε και τα περισσότερα χιλιόμετρα. Κάλυψε συνολικά 123 γύρους, αριθμούς που μεταφράζεται σε 366 χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι.

Όλα αυτά με την SF21, το μονοθέσιο που η Ferrari χρησιμοποιούσε την αγωνιστική σεζόν του 2021. Δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει ούτε το περυσινό, ούτε το υπό τελειοποίηση φετινό – το απαγορεύουν οι κανονισμοί.

Αλλά με μονοθέσιο διετίας μπορεί να κάνει ότι θέλει και το έκανε. Η πίστα ήταν για τρίτη συνεχόμενη ημέρα βρεγμένη το πρωί, ωστόσο αυτή τη φορά στέγνωσε γρήγορα και παρέμεινε στεγνή και το απόγευμα.

Ο Leclerc δούλευε υπό το βλέμμα του νέου αφεντικού της ιταλικής ομάδας, του Γάλλου Fred Vasseur, καθώς και δεκάδων tifosi που όπως πάντα, ήταν πίσω από τους φράκτες, παρακολουθούσαν το τεστ και περίμεναν στο τέλος της ημέρας τον ήρωά τους για ένα αυτόγραφο και μία φωτογραφία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ