Αυτοί είναι οι πιο ζημιάρηδες οδηγοί στη Formula 1 -Τα απίστευτα ποσά που χρέωσαν τις ομαδες τους

Sergio Perez

Έχουμε διανύσει μόνο το ένα τρίτο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 και ήδη οι «λυπητερές» από τα ατυχήματα πληγώνουν πολλές ομάδες.

Καθώς είμαστε σε εποχή ορίων στους προϋπολογισμούς, τα πολλαπλά ατυχήματα και τα υπέρογκα κόστη που αυτά συνεπάγονται, μπορεί να εκτροχιάσουν τον προγραμματισμό μίας ομάδας.

Ας δούμε πόσο έχει κοστίσει έως τώρα κάθε οδηγός σε κάθε ομάδα. Με τον Sergio Perez να βρίσκεται στη κορυφή, χάρη κυρίως στο ατύχημά του στον πρώτο γύρο του Grand Prix του Πριγκιπάτου του Μονακό. Εκεί η Red Bull του σχεδόν καταστράφηκε, με τη ζημιά να είναι άνω των δύο εκατομμυρίων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθεί ένας οδηγός που δεν μας είχε συνηθίσει σε ατυχήματα, ο Alex Albon της Williams, που είναι ο μοναδικός άλλος οδηγός που έχει «λογαριασμό» άνω των δύο εκατομμυρίων. Άνω του ενός συναντάμε πέντε οδηγούς, ανάμεσά τους τους έμπειρους Daniel Ricciardo της RB και Fernando Alonso της Aston Martin.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο άλλοτε ανεξέλεγκτος Yuki Tsunoda της RB είναι σχεδόν στο μηδέν, εκεί που συναντάμε μόνο δύο οδηγούς: τον Pierre Gasly της Alpine και τον Lewis Hamilton της Mercedes-AMG.

Αναλυτικά η λίστα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ