Αποκάλυψη για τη νέα Aston Martin AMR23 (video)

amr23

Η Aston Martin έγινε η έβδομη ομάδα του μαγικού κόσμου της Formula 1 που μας σύστησε το νέο της δημιούργημα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023.

Προηγήθηκαν οι Haas VF-23, Red Bull Racing RB19, Williams FW45, Alfa Romeo C42, Scuderia AlphaTauri AT04 αλλά και η McLaren MCL30 που αποκαλύφθηκε μερικές ώρες νωρίτερα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Aston Martin, στο Silverstone της Μεγάλης Βρετανίας, παρουσία κοινού αλλά και όλης της «οικογένειας» της βρετανικής ομάδας. Παρόντες ήταν φυσικά οι δύο επίσημοι οδηγοί, ο Fernando Alonso και ο Lance Stroll, καθώς και οι δύο δοκιμαστές, Stoffel Vandoorne και Felipe Drugovich.

Στη σκηνή ανέβηκε όπως αναμενόταν και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Lawrence Stroll, που αναφέρθηκε στα φιλόδοξα πλάνα της. Αυτά τη θέλουν από την έβδομη θέση του 2022 να κερδίζει έδαφος στην κατάταξη και να πλησιάσει στην κορυφή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η AMR23 ήταν «πραγματικό» μονοθέσιο και όχι ένα showcar, με αρκετές αλλαγές από την προκάτοχό της. Ο τεχνικός διευθυντής Dan Fallows έκανε λόγο για μονοθέσιο αλλαγμένο κατά 95%. Πάντως το racing green του πήγαινε και με το παραπάνω!

Το shakedown της Aston Martin AMR23 θα γίνεται σήμερα, 14 Φεβρουαρίου στην πίστα του Silverstone ενώ μετά, στις 23-25 του μήνα, έχει δοκιμές εξέλιξης στο Μπαχρέιν. Εκεί όπου στις 3-5 Μαρτίου διεξάγεται ο πρώτος αγώνας της χρονιάς.

Δείτε όλη την παρουσίαση στο video που ακολουθεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ