Έρχονται ποινές για Max Verstappen και Sergio Perez

Red Bull Racing

Στην αποκάλυψη ότι τόσο ο M. Verstappen όσο και ο S. Perez θα δεχθούν ποινές στη συνέχεια του πρωταθλήματος προχώρησε ο αγωνιστικής σύμβουλος της Red Bull Racing, Helmut Marko.

Μολονότι ο M. Verstappen έχει αποκτήσει ένα προβάδισμα ασφαλείας από τον C. Leclerc στη μάχη του φετινού τίτλου, το γεγονός ότι μέχρι το τέλος της σεζόν απομένουν 10 αγώνες αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Κρίνοντας μάλιστα από το γεγονός ότι στην ομάδα της Red Bull Racing θεωρούν σχεδόν βέβαιη την επιβολή ποινών τόσο στον M. Verstappen όσο και στον S. Perez, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο o C. Leclerc και η Ferrari να επιστρέψουν στη μάχη του τίτλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Red Bull

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, ο αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull Racing, Helmut Marko και οι δύο πιλότοι της αυστριακής ομάδας πρόκειται να έρθουν αντιμέτωποι με ποινές, οι οποίες θα προκύψουν εξαιτίας της υπέρβασης του επιτρεπόμενου αριθμού μηχανικών μερών του μονοθεσίου.

Σε αντίθεση με τη Ferrari, βέβαια, η οποία έχει ήδη δεχθεί αντίστοιχες ποινές, χτυπημένη από τα προβλήματα αξιοπιστίας, η Red Bull θα έχει την πολυτέλεια να επιλέξει εκείνα τα grand prix που ευνοούν τα προσπεράσματα ώστε να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες.

Red Bull
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε κάθε περίπτωση, αν ο M. Verstappen αναγκαστεί να εκκινήσει από τις πιο πίσω θέσεις θα είναι αρκετά δύσκολο να φτάσει έως την κορυφή, αφήνοντας πίσω του τόσο τον C. Sainz όσο και τον C. Leclerc, χάνοντας βαθμολογικό έδαφος.

Εκτός των άλλων, ο H. Marko έκανε γνωστό ότι η Red Bull Racing θα συνεχίσει το πρόγραμμα αναβάθμισης των μονοθεσίων της στο δεύτερο μισό της σεζόν, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διασφαλίσει ότι ο βασικός της ανταγωνιστής της δεν θα αποκτήσει κάποιο σημαντικό πλεονέκτημα.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ