Επική κόντρα του Lewis Hamilton με μαχητικό αεροσκάφος (Video)

Hamilton

Αντιμέτωπος με ένα μαχητικό αεροσκάφος βρέθηκε ο L. Hamilton στο πλαίσιο καμπάνιας γνωστής ελβετικής ωρολογοποιίας.

Έναν πολύ διαφορετικό και άκρως ανταγωνιστικό αντίπαλο βρήκε μπροστά του ο L. Hamilton, ο οποίος βρίσκεται ενόψει του Grand Prix του Austin, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

O Βρετανός, στο πλαίσιο γυρισμάτων για την προβολή γνωστής ωρολογοποιίας, βρέθηκε σε στρατιωτικό αεροδρόμιο, όπου είχε την ευκαιρία να αναμετρηθεί με ένα μαχητικό αεροσκάφος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή τη φορά το έργο του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή ήταν αρκετά δύσκολο και η μάχη άνιση, παρά το γεγονός ότι στα πρώτα μέτρα αυτής της… αδιανόητης κόντρας, το ασημένιο βέλος της Mercedes AMG Petronas έδειξε πως μπορεί να κάνει το θαύμα.

Οι ισορροπίες άλλαξαν άρδην τα αμέσως επόμενα μέτρα, με το μαχητικό αεροσκάφος να καλύπτει το χαμένο έδαφος και να κόβει πρώτο το νήμα.

Φυσικά, το ζητούμενο δεν ήταν ποιος θα βγει νικητής σε αυτήν την άτυπη μάχη, αλλά το γεγονός ότι ένα μονοθέσιο της Formula 1 βρέθηκε αντιμέτωπο με ένα μαχητικό αεροσκάφος.

Οι εικόνες αλλά και τα videos από το ριψοκίνδυνο, ομολογουμένως, εγχείρημα εντυπωσιάζουν. Μάλιστα ακόμα και ο ίδιος ο Hamilton δήλωσε ενθουσιασμένος προχωρώντας και στις ανάλογες δημοσιεύσεις στην αγαπημένη του πλατφόρμα κοινωνικών δικτύων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την επόμενη μάχη του, ο Βρετανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής πρόκειται να τη δώσει στην πίστας του Austin, με μοναδικό του στόχο να πάρει την πρώτη του νίκη σε μια εξαιρετικά δύσκολη για εκείνον και την ομάδα της Mercedes σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ