Εμφύλιος στη Red Bull: O Perez κάρφωνει τον Verstappen στο team radio

Perez Verstappen

Ισχυρούς τριγμούς στο εσωτερικό της Red Bull Racing έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του Verstappen κατά τη διάρκεια του Grand Prix Βραζιλίας, αναγκάζοντας ακόμα και τον ψύχραιμο Perez να στραφεί εναντίον του.

Ο παλιός… κακός Verstappen είναι και πάλι εδώ. Μολονότι ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull έχει ήδη εξασφαλίσει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του, η συμπεριφορά του μέσα στην πίστα του Sao Paulo έστρεψε ακόμα και την ίδια την ομάδα εναντίον του.

Εκκινώντας από την τέταρτη θέση, ο Ολλανδός είχε μια επαφή με τον Hamilton για την οποία τιμωρήθηκε με ποινή πέντε δευτερολέπτων, ωστόσο, δεν ήταν αυτό που εξόργισε ακόμα και την ίδια την ομάδα του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγους γύρους πριν το τέλος του αγώνα και φορώντας τη μαλακή γόμα των ελαστικών της Pirelli προσπέρασε τον Perez με σκοπό να βρεθεί μπροστά από τον προπορευόμενο Leclerc και να βοηθήσει κατά αυτόν τον τρόπο τον Μεξικανό ομόσταυλό του στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του φετινού πρωταθλήματος.

Αυτό βέβαια δεν κατέστη εφικτό, αναγκάζοντας τους ανθρώπους της Red Bull να ζητήσουν από τον Verstappen να παραχωρήσει τη θέση του στον Perez. Η απάντηση του Verstappen ήταν ότι έχει δηλώσει ξανά ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί και πως επιμένει σε αυτήν του τη δήλωση-απόφαση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνέχεια δόθηκε στο team radio του Perez, όταν η Red Bull ενημερώνει τον Μεξικανό ότι ζητήθηκε από τον Verstappen να του παραχωρήσει τη θέση και πως εκείνος αρνήθηκε. Αφοπλιστική και η απάντηση του Perez, ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει ότι ο Verstappen δείχνει με αυτήν του την κίνηση ποιος πραγματικός είναι.

Να θυμίσουμε ότι και κατά τη διάρκεια του sprint race, ο Verstappen μπορούσε να χαρίσει μια θέση στον Perez και να ανταποδώσει τη βοήθεια που είχε δεχθεί, ειδικά την περσινή σεζόν, από τον Μεξικανό ώστε να φτάσει στον πρώτο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του.  

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ