Έβαλε το Νο1 και στο κράνος ο Verstappen (video)

Max Verstappen

Όπως ορίζουν οι κανονισμοί, ο Max Verstappen το 2022 θα τρέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 με το Νο1 στο μονοθέσιο του – αντί του Νο33 που είναι ο αριθμός που τον συνοδεύει στην καριέρα του.

Ως κάτοχος του τίτλου, έχει τη δυνατότητα να κάνει αυτή την επιλογή, την οποία έχουμε μάλιστα να δούμε από το 2014, όταν και θεσπίστηκε αυτός ο κανονισμός. Ο πρωταθλητής τότε Sebastian Vettel είχε επιλέξει το Νο1 έναντι του Νο5 που χρησιμοποιεί έκτοτε.

Από τότε, ο Lewis Hamilton έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα κι ο Nico Rosberg 1. Ο Γερμανός αποσύρθηκε από την ενεργό δράση άρα δεν υπήρχε θέμα ενώ ο Βρετανός, είναι σταθερά πιστός στο Νο44.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντίθετα, ο οδηγός που τον εκθρόνισε το 2021, φαίνεται πως δεν λέει να χορτάσει την πρωτιά του. Δεν θα βάλει το Νο1 μόνο στη Red Bull Racing RB18 με την οποία θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα αλλά το έβαλε και στο κράνος του!

Ο Ολλανδός παρουσίασε το νέο σχέδιο του κράνους του μέσω social media κι εκτός από το Νο1 έχει αρκετό χρυσό – ακόμα και στα λεκτικά. Θα ταιριάζει και με τα χρυσά παπούτσια που φόρες στις πρώτες δοκιμές μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Δείτε τον Verstappen να παρουσιάζει το κράνος του, στο παρακάτω video...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα σεζόν της Formula 1 αρχίζει στις 20 Μαρτίου, από την πίστα του Σακχίρ στο Μπαχρέιν.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ