Δυναμώστε τα ηχεία: η νέα McLaren πήρε μπρος (video)

Lando Norris

Είμαστε ακριβώς ενάμιση μήνα μετά το επεισοδιακό φινάλε του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1 του 2021. Και καθώς αυτό συζητήθηκε τόσο που έγινε πραγματικό σίριαλ, μοιάζει δίχως διάλειμμα η μετάβαση στην προετοιμασία για τη σεζόν του 2022!

Και έχουμε μπει ήδη για τα καλά σε ρυθμό! Οι έξι από τις δέκα ομάδες έχουν ήδη ανακοινώσει ημερομηνίες αποκαλυπτηρίων για τα νέα μονοθέσιά τους, που θα έχουν εντελώς διαφορετική εμφάνιση, προσαρμοσμένα σε εντελώς διαφορετικούς τεχνικούς κανονισμούς.

Ταυτόχρονα, αν και οι πρώτες από τις παρουσιάσεις είναι ακόμα δύο εβδομάδες μακριά και το πρώτο τεστ είναι προγραμματισμένο για τις 23 με 25 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, σταδιακά ακούμε το «τραγούδι» των κινητήρων που έρχονται στη ζωή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή τη φορά, της υβριδικής μηχανής της Mercedes, την οποία «φοράει» και φέτος η McLaren. Με τη δημοσίευση του σχετικού video στα social media, να συνοδεύεται από την ατάκα: «Δυναμώστε τον ήχο. Η MCL36 πήρε μπρος και είναι έτοιμη να βρυχηθεί».

Η πρώτη ανάσα της MCL ήρθε στις εγκαταστάσεις του Woking, στο McLaren Technology Centre. Εκεί ήταν ο CEO της McLaren Racing, Zak Brown, και ο διευθυντής της ομάδας Andreas Seidl. Ήταν όμως απόντες οι δύο οδηγοί, Lando Norris και Daniel Ricciardo, που θα αποτελούν και το 2022 το δίδυμο στα κόκπιτ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2021 η McLaren υποχώρησε μία θέση στη βαθμολογία των κατασκευαστών, καθώς ολοκλήρωσε τη σεζόν στη τρίτη θέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ