Στα δικαστήρια η οικογένεια Schumacher -Οι θυελλώδεις αντιδράσεις μετά τη «συνέντευξη» του Γερμανού

Schumacher

Τη δικαστική οδό πρόκειται να ακολουθήσει η οικογένεια του M. Schumacher μετά τη δημοσίευση της υποτιθέμενης συνέντευξης που παραχώρησε ο Γερμανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 σε γερμανικό περιοδικό.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση ενός εβδομαδιαίου περιοδικού στη Γερμανία να δημοσιεύσει μια συνέντευξη του Michael Schumacher, αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Γερμανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής μιλούσε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πριν από 10 χρόνια σε χιονοδρομικό κέντρο της Ελβετίας.

Το γερμανικό περιοδικό εκδόθηκε με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στο εξώφυλλό του και με έναν πομπώδη τίτλο, μολονότι η συνέντευξη δεν παραχωρήθηκε ποτέ καθώς αποτελούσε «προϊόν» ενός «διαλόγου» κάποιου συντάκτη με μηχανή τεχνητής νοημοσύνης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Schumacher

Στο δισέλιδο δημοσίευμα του «Die Aktuelle» φέρεται -μεταξύ άλλων- ο M. Schumacher να δηλώνει ότι άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή του μετά το ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο της Ελβετίας και τον σοβαρό τραυματισμό του στον κεφάλι, δημιουργώντας την εντύπωση ότι o επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 «μίλησε» για την περιπέτεια της υγείας του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο δημοσίευμα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, εντός και εκτός γερμανικών συνόρων, τοποθετώντας το γερμανικό περιοδικό στο μάτι ενός κυκλώνα που το ίδιο δημιούργησε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν και την οικογένεια του M. Schumacher να έχει ενοχληθεί από το δημοσίευμα και να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του γερμανικού περιοδικού.

Κύριο μέλημα της οικογένειας του Γερμανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή είναι η προστασία της ιδιωτικότητάς του και οι όποιες προσπάθειες παραβίασης αυτής, όπως έχει αποδείξει το παρελθόν, αντιμετωπίζονται με σκληρό τρόπο από τον στενό κύκλο του M. Schumacher.

Schumacher

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα να συνεχίσει να απολαμβάνει την ιδιωτική του ζωή, ο Michael πάντα μας προστάτευε, τώρα προστατεύουμε εμείς τον Michael», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η σύζυγος του Γερμανού στο ντοκιμαντέρ που είχε προβληθεί από γνωστή συνδρομητική πλατφόρμα.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ