Διαζύγιο ανάμεσα σε Schumacher και Ferrari

Mick Schumacher

Ένα ακόμα διαζύγιο επισημοποιήθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, καθώς στα τέλη της φετινής σεζόν ο M. Schumacher θα αποδεσμευτεί από την ομάδα της Ferrari.

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής ο M. Schumacher και η Ferrari, καθώς μετά το τέλος της φετινής σεζόν ο Γερμανός πιλότος θα αποδεσμευτεί πλήρως από την Scuderia.

O γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 Μ. Schumacher αποτελούσε μέλος των ακαδημιών της Ferrari έχοντας βρει θέση στην ομάδα της Haas, η οποία χρησιμοποιούσε κινητήρια σύνολα της ιταλικής φίρμας.

Το μάλλον κακό ξεκίνημα της φετινής σεζόν για τον 22χρονο Γερμανό έκανε πολλούς να μιλήσουν για το ενδεχόμενο αντικατάστασής του, ωστόσο, στη συνέχεια ο M. Schumacher όχι μόνον κατάφερε να τερματίσει εντός της βαθμολογούμενης δεκάδας αλλά και να επικρατήσει του ομόσταυλού του K. Magnussen.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Mick Schumacher

Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να δώσει συνέχεια στην καριέρα του στη Haas και στη σχέση του με τη Ferrari, γεγονός που ενδεχομένως να μην οφείλεται αποκλειστικά στην απόδοσή του αλλά και στις ανακατατάξεις που προκαλεί η είσοδος της Audi στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 και τη διαφαινόμενη συνεργασία της με την Sauber.

Αυτό σημαίνει ότι η Alfa Romeo Racing θα πρέπει να αναζητήσει μια νέα στέγη, η οποία δεν αποκλείεται να είναι η Haas, κάτι που με τη σειρά του καθιστά φαβορί για τη θέση που χηρεύει μετά την αποχώρηση του M. Schumacher τον Antonio Giovinazzi.

Mick Schumacher
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν το παραπάνω σενάριο επιβεβαιωθεί, τότε ο M. Schumacher θα πρέπει να αναζητήσει την τύχη του είτε στην Alpine είτε στη Williams.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι και ο D. Ricciardo βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση αναζήτησης μιας θέσης στο grid μετά και την απομάκρυνσή του από την McLaren, την ίδια στιγμή που ονόματα, όπως αυτό του N. Hulkenberg, εξακολουθούν να απασχολούν τις ομάδες του grid.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ