Νέα βόμβα στη Formula 1 -Κλεισμένη η μεταγραφή Verstappen στη Mercedes

Horner Verstappen

Σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Verstappen στην ομάδα της Mercedes σύμφωνα με τον πρώην οδηγό της Formula 1, J. Herbert.

Μετά τη μετακίνηση του L. Hamilton από της Mercedes στη Ferrari, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η μεταγραφή του Verstappen στη γερμανική ομάδα, καλύπτοντας το κενό που αφήνει πίσω του ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Η είδηση ότι ο Max Verstappen βρίσκεται με το ένα πόδι στη Mercedes έρχεται από τον πρώην οδηγό της Formula 1, J. Herbert, ο οποίος δηλώνει βέβαιος ότι ο Ολλανδός θα αλλάξει στρατόπεδο μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί στη Red Bull, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον επικεφαλής της αυστριακής ομάδας, Christian Horner.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φημολογία που θέλει τον Verstappen να μετακινείται στην ομάδα της Mercedes φούντωσε μετά και τις επαφές που είχε ο πατέρας του Ολλανδού Παγκόσμιου Πρωταθλητή με τον επικεφαλής της γερμανικής ομάδας T. Wolff στο πλαίσιο του Grand Prix του Μπαχρέιν.

Verstappen Mercedes

Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Verstappen ολοκληρώνεται στα τέλη του 2028, το σκάνδαλο το οποίο ξέσπασε στις τάξεις της Red Bull Racing μετά και την αποστολή απρεπών μηνυμάτων από τον Christian Horner σε μέλος της αυστριακής ομάδας, δίνει τη δυνατότητα στο Ολλανδό να ενεργοποιήσει κάποια ρήτρα αποχώρησης και να σπάσει το συμβόλαιό του πολύ πριν τη λήξη του.

Ανάμεσα σε εκείνους που θεωρούν ότι ο Verstappen έχει ήδη αρχίσει να… πακετάρει τα πράγματά του και να προβάρει το σήμα της Mercedes στην αγωνιστική του ενδυμασία είναι και ο πολύπειρος J. Herbert.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Verstappen Mercedes

Ο πρώην πιλότος της F1 αποκάλυψε ότι στις τάξεις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 ακούγεται ότι η συμφωνία ανάμεσα στη Mercedes και τον Verstappen έχει ήδη κλείσει, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τον Ολλανδό να ακολουθήσει και ο A. Newey, ο πρωτεργάτης της επιτυχίας που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια η Red Bull Racing.

Μολονότι, λοιπόν, ο Herbert αναγνωρίζει ότι η μετακίνηση του Verstappen στη Mercedes τη δεδομένη χρονική στιγμή ίσως να μην είναι η βέλτιστη επιλογή, καθώς τα ασημένια βέλη των Γερμανών δείχνουν να βρίσκονται πολύ μακριά από την κορυφή, ο πολύπειρος πιλότος θεωρεί ότι Ολλανδός βρίσκεται πολύ κοντά στο να αφήσει την ομάδα της Red Bull Racing.

Verstappen Mercedes
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά αυτό δεν είναι το μοναδικό σενάριο που θέλει τον Verstappen να αλλάζει στρατόπεδο. Κάποιοι θέλουν τον Ολλανδό παγκόσμιο πρωταθλητή να μετακινείται παρέα με τον A. Newey στην Aston Martin, η οποία υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς θα θελήσει να διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ