Αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε θεατές σε αγώνα Ράλι (Video)

Rally Cita di Torino accident

Ο πλοηγός του αγώνα Rally Citta di Torino έχασε τον έλεγχο της Lancia Delta HF και κατέληξε στους θεατές, αλλά ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει σοβαρά κανέναν.

Το ιταλικό Ράλι διεξαγόταν στην περιοχή του Viu, στα περίχωρα της πόλης του Τορίνου. Μετά τη διέλευση του πρώτου πληγού αυτοκινήτου, ενός Subaru Impreza, ακολούθησε σε μικρή απόσταση ο δεύτερος πληγός με τη Lancia Delta HF.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο οδηγός του προσέγγισε την αριστερή φουρκέτα με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να βγει εκτός δρόμου στην εξωτερική την φουρκέτας. Εκεί στέκονταν, λανθασμένα, λίγοι θεατές μαζί με αστυνομικούς.

Μετά το ατύχημα ο οδηγός βγήκε αμέσως από το αυτοκίνητο φωνάζοντας ότι είχε προβλήματα με τα φρένα, και διαπιστώθηκε ότι είχε χτυπήσει δύο carabinieri και δύο πολίτες που παρακολουθούσαν τον αγώνα. Ο ένας εκ των δύο αστυνομικών τραυματίστηκε περισσότερο, στο πρόσωπο και στο ένα χέρι, ενώ οι δύο πολίτες γλίτωσαν από το συμβάν με μερικούς μώλωπες.

Οι δύο carabinieri και ο ένας εκ των δύο πολιτών που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν, χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους, στο νοσοκομείο του Rivoli για περαιτέρω εξετάσεις. Είχαν και οι τρεις τις αισθήσεις τους. Ένας από τους αστυνομικούς εισήχθη στο νοσοκομείο ως πολυτραυματίας, ο δεύτερος παρέμεινε εκεί προληπτικά, ενώ ο τραυματισμένος πολίτης πήρε εξιτήριο το ίδιο απόγευμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ