Αυτές ήταν οι πιο γρήγορες ομάδες στις δοκιμές της F1 (video)

Max Verstappen

Μόλις ξεκίνησε η εβδομάδα επιστροφής στη δράση σχετικά με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2022. Μία σεζόν την οποία περιμένουμε με ενδιαφέρον και αγωνία!

Πράγμα λογικό αφού φέτος οι τεχνικοί κανονισμοί άλλαξαν πλήρως και αυτό είχε ως στόχο, να δούμε περισσότερο θέαμα και μάχες στην πίστα αλλά και πιο μικρές διαφορές ανάμεσα στους «μεγάλους» και τους «μικρούς».

Πάντως στις δοκιμές του Μπαχρέιν, αυτές τις τρεις ημέρες του τεστ στην πίστα της ερήμου, είδαμε πάλι μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στην ομάδα που έκανε τον καλύτερο χρόνο και την ομάδα που έκανε τον χειρότερο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον πρώτο ρόλο ήταν η Red Bull Racing με την καλύτερη επίδοση του παγκόσμιου πρωταθλητή Max Verstappen να είναι στο 1.31.720. Στον τελευταίο ήταν η Williams, που με καλύτερη επίδοση από τον Alex Albon στο 1.35.070, ήταν στο +3.350.

Το video που θα δείτε παρακάτω, έχει και τις δέκα ομάδες που τρέχουν στη Formula 1, εν δράσει στην πίστα του Μπαχρέιν, με τους καλύτερους γύρους τους. Και αντίστροφη μέτρηση, από τη δέκατη πιο γρήγορη, ως την πρώτη.

Η λίστα έχει εκπλήξεις. Ισχύει όμως όπως λένε, πως οι χρόνοι στις δοκιμές προετοιμασίας, δεν έχουν σημασία; Η απάντηση θα δοθεί το Σαββατοκύριακο, όταν θα αρχίσουν οι επίσημες διαδικασίες.

Μέχρι τότε, πατήστε play!

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ