Άσχημα νέα για τον Michael Schumacher -Η δήλωση σοκ για την κατάσταση της υγείας του

Michael Schumacher

Απουσία επίσημης ενημέρωσης για την κατάσταση της υγείας του M. Schumacher, οι δηλώσεις του E. Jordan θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως το τελευταίο update για την κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

«Βρίσκεται εκεί αλλά είναι σαν μην βρίσκεται». Με αυτή τη δήλωση ο E. Jordan θέλησε να περιγράψει την κατάσταση της υγείας του M. Schumacher σχεδόν 10 χρόνια μετά το ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο της Ελβετίας το οποίο λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή του Γερμανού.

Ο M. Schumacher, ο οποίος από τον Δεκέμβριο του 2013 παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όντας επί της ουσίας καθηλωμένος στο σπίτι του χωρίς να γνωρίζει κανείς ποια είναι η κατάσταση της υγείας του και ποιες είναι οι πιθανότητες αποκατάστασής της, απέχει από κάθε δραστηριότητα δίνοντας τη δική του μάχη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Schumacher

Αν και κατά καιρούς έχουν έρθει στο προσκήνιο συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά την υγεία του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή και την καθημερινότητά του, η οικογένειά του έχει επιλέξει να διατηρήσει σιγή ιχθύος σχετικά με την κατάστασή του, μια πρακτική που κατά καιρούς έχει αποτελέσει αντικείμενο κριτικής.

Ανάμεσα σε εκείνους που έχουν σταθεί κριτικά απέναντι στη πρακτική της απόλυτης απομόνωσης που έχει επιλέξει οι οικογένεια Schumacher είναι και ο Edie Jordan, ο άνθρωπος ο οποίος καθόρισε την πορεία του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στην αρχή της καριέρας του.

Schumacher
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Edie Jordan επανέρχεται σήμερα, περιγράφοντας με μελανά χρώματα την κατάσταση της υγείας του Γερμανού, αναφερόμενος στο δράμα που ζουν τα μέλη της οικογενείας του και ειδικότερα ο M. Schumacher.

«Δεν είναι εύκολο να ξέρεις ότι ο πατέρας σου δεν μπορεί να είναι μέλος της οικογένειας. Ο Michael Schumacher βρίσκεται εκεί αλλά είναι σαν να μην βρίσκεται εκεί σχεδόν 10 χρόνια μετά την τραγωδία που του άλλαξε τη ζωή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βρετανός.

Schumacher

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η οικογένεια του M. Schumacher είχε απαγορεύσει στον Edie Jordan να επισκέπτεται τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και επί της ουσίας ο μοναδικός άνθρωπος ο οποίος έχει σαφή εικόνα για την κατάσταση του Γερμανού -πλην των μελών της οικογένειάς του- είναι ο Jean Todt, πρώην πρόεδρος της FIA και επικεφαλής της Ferrari.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ