Σοκαριστική αποκάλυψη Verstappen: Ο πατέρας μου με εγκατέλειψε σε βενζινάδικο

Verstappen

Ένα απίστευτο περιστατικό εκμυστηρεύτηκε ο Verstappen με αρνητικό πρωταγωνιστή τον ίδιο τον πατέρα του, ο οποίος τον εγκατέλειψε σε βενζινάδικο εξαιτίας ενός λάθους που είχε κάνει ο μικρός, τότε Max, σε αγώνα καρτ.

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του M. Verstappen σε σχέση με τα όσα έζησε σε παιδική ηλικία όταν και συμμετείχε σε αγώνες καρτ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 εκμυστηρεύτηκε ένα σοκαριστικό περιστατικό το οποίο αναδεικνύει τη σκληρότητα με την οποία τον αντιμετώπιζε ο ίδιος ο πατέρας του, ο οποίος είχε αναλάβει και την καθοδήγησή του.

Ο μικρός τότε Verstappen είχε πραγματοποιήσει ένα λάθος σε έναν αγώνα καρτ το οποίο του στέρησε τη διάκριση με αποτέλεσμα ο πατέρας του, ο οποίος παρακολουθούσε τον αγώνα να εκνευριστεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνέχεια γράφτηκε μέσα στο αυτοκίνητο, όπου οι προσπάθειες να επικοινωνήσει ο M. Verstappen με τον πατέρα του όχι μόνον απέτυχαν αλλά οδήγησαν τον Jos Verstappen στην απόφαση να εγκαταλείψει τον γιο του σε παρακείμενο βενζινάδικο.

Για καλή τύχη του 14χρονου M. Verstappen ακολουθούσε σε άλλο αυτοκίνητο η μητέρα του, η οποία και… περισυνέλεξε τον Ολλανδό πέντε λεπτά αργότερα.

Η αποκάλυψη του Verstappen προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, ποικίλες αντιδράσεις, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στάθηκαν στο γεγονός ότι ο πατέρας του Ολλανδού εγκατέλειψε έναν 14χρονο σε πρατήριο καυσίμου εξαιτίας ενός οδηγικού λάθους, κατακρίνοντας -και δικαίως- τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο πατέρας του M. Verstappen έρχεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας για τον λάθος λόγο, μιας και στο μακρινό παρελθόν έχει κατηγορηθεί και καταδικαστεί ακόμα και για την πρόκληση σωματικών βλαβών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ