Τα σενάρια αποχώρησης του L. Hamilton επιστρέφουν -Ποιος θα τον αντικαταστήσει

Hamilton

Ο L. Hamilton και το σενάριο που τον θέλει να εγκαταλείπει και μάλιστα σύντομα την ενεργό δράση επέστρεψαν στο προσκήνιο της επικαιρότητας μαζί με τα ονόματα εκείνων των πιλότων που θα κληθούν να τον αντικαταστήσουν.

Αν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, οι πιθανότητες που διατηρεί ο L. Hamilton να μπει έστω και την τελευταία στιγμή στην κούρσα του πρωταθλήματος παραμένουν, μετά και την ολοκλήρωση των πρώτων επτά γύρων της φετινής σεζόν, λιγοστές.

Μάλιστα το γεγονός ότι η ομάδα της Mercedes δεν μπορεί να βρει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει από την αρχή του πρωταθλήματος, οριοθετώντας κατά αυτόν τον τρόπο τον ρυθμό τόσο του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή όσο και του G. Russell, έχει κάνει πολλούς να μιλούν ανοιχτά για την πιθανότητα αποχώρησης του L. Hamilton από την ενεργό δράση ακόμα και πριν το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι προφανές ότι ο Βρετανός δεν έχει βρει ακόμα τον τρόπο να αξιοποιήσει πλήρως τις όποιες δυνατότητες διαθέτει η W13 όντας πλέον 34 βαθμούς πίσω από τον ομόσταυλό του, ενώ δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που ο πιλότος της Mercedes δείχνει να παραιτείται της προσπάθειας να βελτιώσει τα κακώς κείμενα στη γερμανική ομάδα.

Αυτή τη φορά, βέβαια, εκτός από τα σενάρια αποχώρησης του Hamilton από την ενεργό δράση, στο προσκήνιο της επικαιρότητας βρέθηκαν και τα ονόματα εκείνων των πιλότων που θα κληθούν να τον αντικαταστήσουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πληροφορία ότι ο επικεφαλής της Mercedes AMG Petronas έχει ήδη plan B, σε περίπτωση που ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κρεμάσει τα γάντια του προήλθε από το ίδιο το περιβάλλον του Αυστριακού και ειδικότερα από τον Tom Coronel, ο οποίος ονομάτισε τον De Vries ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Hamilton.

O Ολλανδός πιλότος συμμετέχει στην Formula E και έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής και στο πρωτάθλημα της Formula 2, το οποίο και κατέκτησε το 2019. Μάλιστα το όνομά του έχει συνδεθεί και με την Williams, καθώς ο Latifi δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και μετά το τέλος της φετινής σεζόν θα αποτελέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου παρελθόν από τη Formula 1.

Εκτός από τον De Vries, στο παιχνίδι της διαδοχής του L. Hamilton στην ομάδα της Mercedes έχει μπει και ο P. Gasly, ο οποίος βλέπει τις θέσεις στην ομάδα της Red Bull Racing να έχουν κλειδώσει για τα επόμενα χρονιά, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου που θα του επιτρέψει να βρεθεί στην πρώτη γραμμή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ευκαιρία αυτή ενδεχομένως να του την προσφέρει η Mercedes AMG Petronas, καθώς ο P. Gasly διαθέτει και την εμπειρία αλλά και την ικανότητα να ανταποκριθεί στην πίεση μιας ομάδας που οφείλει κάθε αγωνιστική σεζόν να πρωταγωνιστεί.

Στην παρούσα φάση, λοιπόν, το περίφημο «ουδείς αναντικατάστατος» επιβεβαιώνεται, από τη στιγμή μάλιστα που ο L. Hamilton δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, μετά από μια επεισοδιακή σεζόν κατά τη διάρκεια της οποίας ο Βρετανός έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του 8 τίτλου της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ