Άνθρωπος της Red Bull δηλώνει: «Ο Verstappen είναι αδύναμος»

Jos και Max Verstappen

Την άποψη ότι ο M. Verstappen υπολείπεται σε τεχνική του S. Vettel διατύπωσε ο επικεφαλής της αγωνιστικής ακαδημίας της Red Bull Racing, Guillaume Rocquelin.

Στις όχι και τόσο απαραίτητες συγκρίσεις ανάμεσα στον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή M. Verstappen και τον S. Vettel, ο οποίος στο τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν εγκαταλείπει την ενεργό δράση, προχώρησε ο επικεφαλής της ακαδημίας της Red Bull Racing, Guillaume Rocquelin.

O 48χρονος Γάλλος, ο οποίος από το 2015 έως και το 2022 εργαζόταν ως επικεφαλής τεχνικός στην αγωνιστική ομάδα της Red Bull διατύπωσε την άποψη ότι ο Verstappen δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο του Vettel παρουσιάζοντας αδυναμίες σε επίπεδο τεχνικής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Vertsappen

"Πιστεύω ότι ο Sebastian ήταν πιο ολοκληρωμένος οδηγός από τον Max όταν ήρθε στην ομάδα μας. Σε επίπεδο, τεχνικής, συγκέντρωσης αλλά και ως επαγγελματίας ακολούθησε τη σχολή Schumacher, που ήταν το είδωλό του.", δήλωσε στο Eurosport ο Γάλλος ο οποίος σήμερα έχει την ευθύνη της αγωνιστικής ακαδημίας της Red Bull.

Τα όσα είπε ένας άνθρωπος που γνωρίζει όσο λίγοι τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της Red Bull Racing, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από τη στιγμή μάλιστα που γκρεμίζει την επιχειρηματολογία όσων έχουν ήδη ανακηρύξει τον M. Verstappen ως τον κορυφαίο πιλότο του grid.

Vettel
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλωστε στις αδυναμίες του Verstappen έχει κατά καιρούς αναφερθεί και ο αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull Racing, Helmut Marko βλέποντας τον Ολλανδό να μην μπορεί να διαχειριστεί με καθαρό μυαλό συγκεκριμένες καταστάσεις.

Όπως και να έχει, ο φετινός περίπατος του Verstappen τού επιτρέπει να κρύψει τις αδυναμίες του, μεταφέροντας το βάρος και την πίεση της επιτυχίες στους ανταγωνιστές του και ειδικότερα στον C. Leclerc. ο οποίος φάνηκε να μην μπορεί να προβάλει αντίσταση στην επέλαση της αυστριακής ομάδας στη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ