Ανακοινώθηκε το χειρότερο όνομα ομάδας στη Formula 1

Liam Lawson

Αν πολλούς τους είχε ξενερώσει η φημολογούμενη μετονομασία της Scuderia AlphaTauri σε Racing Bulls, με το όνομα που επιλέχθηκε για την ιταλική ομάδα απογοητεύτηκαν όλοι.

Μια ματιά στα social media αρκεί και πως να αδικήσει κανείς το κοινό από τη στιγμή που φέτος, η ομάδα της Faenza θα λέγεται Visa Cash App RB Formula One Team!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό είναι τελικά το όνομά της, με τη Visa να επιστρέφει σε μεγάλη χορηγία στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ, μετά από 15 ολόκληρα χρόνια. Και με την επιλογή της Red Bull να δείχνει πως αυτή η μόδα με τα ονόματα των χορηγών μπορούσε να γίνει χειρότερη από το Stake F1 Team ή το Aramco Cognizant Aston Martin F1 Team.

Διαφορετικά θα είναι και τα βαφτίσια του νέου μονοθεσίου, που μάλλον θα τιτλοφορείται: VCARB01.

Αυτά που δεν θα αλλάξουν, είναι τα ονόματα των οδηγών αφού παραμένουν οι Yuki Tsunoda και Daniel Ricciardo αλλά και η παροχή κινητήρων από τη Honda.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως η συμφωνία της Red Bull με τη Visa αφορά και στις δύο ομάδες της. Φέτος, το λογότυπό της θα είναι και στις RB20 των Max Verstappen και Sergio Perez.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δοκιμές εξέλιξης της Formula 1 είναι στις 21-23 Φεβρουαρίου, στο Μπαχρέιν, εκεί όπου στις 2 Μαρτίου έχουμε και την πρεμιέρα του 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ