Άγριο «ξύλο» σε αγώνα αυτοκινήτων -Το βίντεο της συμπλοκής

NASCAR

Στα χέρια ήρθαν δύο αγωνιζόμενοι σε αγώνα NASCAR οι οποίοι επέλεξαν έναν διαφορετικό τρόπο για να λύσουν τις διαφορές που προέκυψαν στον πρόσφατο αγώνα του Κάνσας.

Μία ακόμα «κοκορομαχία» ήρθε να προστεθεί στις πολλές που έχουν καταγραφεί σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην πίστα του Κάνσας, όπου είχε «ταξιδέψει» το πρωτάθλημα του NASCAR.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νoah Gragson θέλησε να ζητήσει τον λόγο από τον Ross Chastain για ένα συμβάν το οποίο οδήγησε στην εγκατάλειψή του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο οδηγοί του NASCAR είχαν κονταροχτυπηθεί μέσα στην πίστα, γεγονός που συνέβαλλε ώστε τα ανέβουν οι τόνοι και να προκληθεί μια αψιμαχία που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε μια γενικευμένη σύρραξη.

Αρχικώς οι δύο οδηγοί φαίνεται να συνομιλούν, ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Noah Gragson γραπώνει με το ένα χέρι του την αγωνιστική φόρμα του Ross Chastain. Ο δεύτερος θα απαντά με ένα… κροσέ και λίγο πριν τα πράγματα ξεφύγουν, έρχεται η παρέμβαση των ψυχραιμότερων να δώσει τέλος στην κοκορομαχία αυτή.

Όλα αυτά έγιναν μπροστά στις κάμερες, προς τέρψιν του… φιλοθεάμονος κοινού, το οποίο έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι απολαμβάνει τις κόντρες τόσο εντός όσο και εκτός πίστας.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ