Ατύχημα στο WRC: Το αγωνιστικό Hyundai i120 N τυλίγεται στις φλόγες (video)

Hyundai i20 WRC

Μια δύσκολη ημέρα είχε σήμερα ο Oliver Solberg στον αγώνα της Κροατίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, αφού ύστερα από έξοδό του, το Hyundai i20 N τυλίχτηκε στις φλόγες.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο 3,9 χιλιόμετρο της πρώτης ειδικής της σημερινής δεύτερης ημέρας του Ράλι Κροατίας και 9ης από το ξεκίνημα του αγώνα, συνολικής απόστασης 23,76 χιλιομέτρων.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω βίντεο, ο οδηγός της Hyundai έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, βγήκε από το δρόμο και στη συνέχεια, αφού τόσο αυτός όσο και ο συνοδηγός του Elliott Edmonson βγήκαν από το αυτοκίνητο, το i20 N έπιασε φωτιά στο πίσω μέρος του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Hyundai επιβεβαίωσε ότι ο Solberg και ο Edmonson είναι καλά στην υγεία τους, ενώ με βάση τα πρώτα δεδομένα που έγιναν γνωστά η φωτιά προκλήθηκε από την εξάτμιση του αγωνιστικού. Το πλήρωμα ξεκίνησε σήμερα την ημέρα όντας στην 5η θέση της κατάταξης.

Μετά το ατύχημα του Solberg οι διοργανωτές του αγώνα σταμάτησαν την ειδική και τελικά, αποφασίστηκε η ακύρωσή της. Προς το παρόν δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν το αυτοκίνητο μπορεί να επισκευαστεί.

Δείτε βίντεο από το ατύχημα:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ