Αγωνιστικά ημερολόγια McKlein 2024: Γιορτινά motorsport δώρα με συναίσθημα

McKlein_Rally_Calendar

Τα ημερολόγια δεν είναι απλά «μηχανισμοί» ενημέρωσης και υπενθυμίσεων… αλλά αποτελούν και μία εικαστική πρόταση για το σπίτι μας, το γραφείο μας ή άλλον προσωπικό ή κοινόχρηστο χώρο.

Στην ερώτηση «γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να αγοράζουν ημερολόγια από χαρτί», ενώ θεωρητικά, αυτή η αναλογική συσκευή θα έπρεπε να είχε αντικατασταθεί από νεότερη τεχνολογία (όπως smartphone και tablet), η απάντηση βρίσκεται στην αξεπέραστη αξία του χαρτιού.

Και κατά δεύτερον στην ελκυστικότητα των όμορφα σχεδιασμένων ημερολογίων που είναι απίθανο να χάσουν την αξία τους διαχρονικά. Αυτό, η McKlein Publishing το γνωρίζει πολύ καλά και εδώ και δεκαετίες τροφοδοτεί του λάτρεις των motorsports με σπάνιας ομορφιάς ημερολόγια, με φωτογραφίες που εκπέμπουν ιστορία και συναίσθημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

McKlein Rally Calendar 2024 - The Wider View

McKlein Calendar

Οι φωτογράφοι δείχνουν τις πιο συναρπαστικές στιγμές σε χώμα, άσφαλτο και χιόνι. Όπως πάντα, υπάρχουν δύο σελίδες το μήνα για να διαλέξετε. Αυτό κάνει 25 εντυπωσιακές φωτογραφίες σε μορφή πανοράματος, πλάτους σχεδόν ενός μέτρου (οι διαστάσεις του είναι 95Χ48 εκ.). Όποιος αγαπά τα ράλι, πραγματικά θα λατρέψει αυτό το μοναδικό ημερολόγιο.

Motorsport Classic 2024 Calendar

Motorsport Classic 2024
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ημερολόγιο Mc Klein Motorsport Classic παραπέμπει στα υπέροχα χρόνια των αγώνων αυτοκινήτου και των ράλι με ονόματα όπως Monza και Monaco, Spa-Francorchamps και Safari Rally και εκείνα των οδηγών όπως οι John Surtees, Niki Lauda, Walter Röhrl, Bruce McLaren και Phil Hill. Κάθε μήνα μπορείτε να στολίζετε τον τοίχο σας με φωτογραφίες από τη δεκαετία του 1950 έως τη δεκαετία του 1970 με σκηνές και πορτρέτα από τη βάση δεδομένων της McKlein. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις δύο φωτογραφίες κάθε μήνα ή να τις ανταλλάξετε κατά τη διάρκεια του μήνα.

2024 Desktop Rally Calendar - History meets the Present

Desktop

Το 2023, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι είχε ηλικία μισού αιώνα, αλλά, όπως κάθε χρόνο, η έκδοση McKlein «Desktop Rally Calendar» 2024 προσφέρει τις καλύτερες φωτογραφίες από περισσότερα από πενήντα χρόνια συν δύο προηγούμενες δεκαετίες διεθνών ράλι. Όπως πάντα, κάθε δεκαπενθήμερο προσφέρει στον λάτρη του ράλι μια επιλογή μεταξύ κλασικού ή μοντέρνου. Τα δύο θέματα είναι εναλλάξιμα σε ελάχιστο χρόνο: ένα από το πολύχρωμο παρελθόν, ένα από την τελευταία σεζόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ, θα βρείτε τις προτάσεις της McKlein Calendar για το 2024: https://www.rallyandracing.com/en/rallywebshop/calendars/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ